Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Fesztáv

Fesztáv

Készleten

Normál ár: 18990 Ft

Kedvezményes ár: 17091 Ft

Részletek

Madárgyűjtő verseny 1-5 játékos részére

Igazi madárrajongók vagytok – kutatók, madár megfigyelők, ornitológusok és gyűjtők –, akik megpróbálják felkutatni és madárházukba csábítani a legszebb példányokat. Minden madár tovább bővíti az élőhelyeid egyikének hatalmas kombinációs láncát (az akciókat). Ezek az élőhelyek a növekedés számos kulcsfontosságú tényezőjére koncentrálnak:
• A madáretető formájú kockatorony eledelkockáinak segítségével szerezhettek eledeljelzőket
• Tojásokat rakhattok a változatos színű tojásfigurákat felhasználva
• Húzhattok a száznál is több egyedi madárkártyából, és kijátszhatjátok őket

Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot gyűjti a madarakkal, a bónuszkártyákkal, a játék végi célokkal, tojásokkal, elraktározott eledelekkel és madárrajt alkotó példányokkal.

Megjelenés: 2019.03.11.
Kiadó: Delta Vision
Játékosok száma: 1-5
Korosztály: 14+
Játékidő: 40-70 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. A játék ami rabul ejt írta Hencz

  Amikor megláttam az első képeket a játékról egyből szerelem lett. :D Amint lehetett elő is rendeltem a kiadónál. A játék doboza nagyon szép. Valahogy így kell kinéznie egy doboznak. A doboz belső felén egy ábra mutatja, hogy játék után hogyan pakoljunk vissza a dobozba, hogy elférjünk benne. Alkatrészekből nem lesz hiány...
  -170 egyedi madár kártya
  -75 tojás figura
  -40 fakocka (5 színben) mellyel az akciókat jelölhetjük
  -103 étel jelölő
  -26 bónuszkártya
  -5 nagyméretű fa dobókocka
  -5 nagyméretű játékos tabló
  és még pár dolog a teljesség igénye nélkül: kártyatároló, forduló végi cél jelölők, pontozófüzet, nagy csomag simitózáras tasak, 4 csukható átlátszó doboz. És egy madáretető formájú kockatorony.
  Az alkatrészek minősége csillagos 5-ös. Ugyanígy a kinézet is szemet gyönyörködtető. A szabály kellemes tapintású papírra lett nyomtatva, a kártyák minősége is szuper, mind minőségileg és grafikailag.
  A kockatorony-t pár perc alatt össze lehet szerelni. A setup pár percet vesz igénybe, és neki is lehet állni játszani. Egyedül a 170 kártya keverése okozhat gondot. Magáról a játékról csak annyit írnék, hogy nem lesz 2 egyforma játék soha, és megunni sem lehet. Erről gondoskodik a 16-ból, 4 véletlenszerűen kiválasztott forduló végi cél. Illetve a játék elején a 26 bónuszkártyából véletlenszerűen kapott kártya (amiből játék közben akár újakat is szerezhetünk).
  Madarakat kell gyűjtenünk a saját tablónkra a megadott szabályok szerint. Valamelyik madár nem ad semmilyen bónuszt, valamelyik a kijátszásakor, valamelyik körönként egyszer juttat előnyhöz bennünket, ha valamilyen feltétel teljesül, és van olyan ami akció közben. Na ezekkel lehet szép kombókat kialakítani. Pontot lehet szerezni a kártyára írt ponttal, bónusz kártyával, forduló végi célokkal, tojásokkal, a kártyáinkon lévő étel jelölőkkel, és a kijátszott madárkártya alá csúsztatott kártyákkal. Ezeknek a pontoknak az összege adja meg a végső pontszámot.
  A 26 bónuszkártya nagyon ötletes. Teljesség igénye nélkül: olyan madarakat kell gyűjtenünk, amelyiknek a nevében egy szín van, földrajzi kifejezés, testrész, személynév stb. Viszont a fordítok megjegyezték, hogy a kártyáknak kb 1/3-át meg kellett változtatni a fordítás miatt, hogy a játék beli egyensúly fennmaradjon. Így például egy madárnak nem biztos, hogy teljesen ugyanaz a neve a valóságban, mint ami a kártyára van írva.
  Szerintem jönnek hozzá kiegészítők a későbbiekben. Ez a 170 madár leginkább az Amerikai kontinensen őshonos. Így lehetne csinálni hozzá a többi kontinensen élő madarakból kiegészítőt.
  Aki teheti próbálja ki, egyszerű szabályrendszerrel rendelkező játék, amit már 10 éves kortól is lehet játszani.

 2. :) írta Még annyi, hogy köszönet a Delta Visionnak érte!!!!!!

  :)

 3. Imádom írta Nikol

  Minőség: Nem hittem volna, hogy ilyen minőségű is lehet egy társas. Először a szabálykönyv lapjainak minősége lepett meg, majd a kártyáké....

  Tartalom: Én még ennyi hasznos dolgot nem láttam egy társasjáték dobozban. Kockatorony, tasakok, műanyag tartók (több kicsi, ami egymásra illesztve zárják a beltartalmat) kártyatartó és kártya tartó doboz egyben megoldva, imádom!!! :)

  Látvány: Gyönyörű. Színes. Kellemes. Megragadja az embert.

  Először a téma miatt nem akartam foglalkozni vele, de a külleme megkövetelte, hogy ránézzek. A kinézete teljesen megfogott, de csak ezért nem rendelek elő egy társast, sőt még életemben nem rendeltem elő egyet se ... meg eleve valaki próbálja ki mondjon véleményt ...stb
  Filóztam, tetszett, mi legyen?
  Majd facen kaptam belőle ízelítőt egy csoportban. Ott megtetszett a játék is, pedig csak nagyvonalakban volt róla szó. De akkor eldöntöttem, hogy kell, igaz még mindig nem rajongtam a témáért...

  Na most ott tartok, hogy én még ennyire nem szerettem a madarakat mint most. :D Hát még a játékot.
  Nem bonyolult, nem unalmas!

  Csak ajánlani tudom ;)


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!