Válasz: Hibajelentő

Köszönjük az eddigi hibákat!

Hétfőn nekiállunk és elkezdjük kigyomlálni őket! Egy dolgot viszont kérnék, ha termék hibával találkoztok kérlek írjátok le a termék nevét, felsorolás jelleggel, mert ez nagyban segíti és gyorsítja a munkánkat!

Köszönettel,
Pali

A felsorolt hibákat javítottuk. - Kriszti

Az új honlapon egyik másik kiadó termékei sem lesznek megrendelhetőek (konkrétan a Szukitsra gondolok)?

Utoljára Dominik szerkesztette (2010.07.24 22:51:11)

Dominik írta:

Illetve azt kérdezném még, hogy az új honlapon egyik másik kiadó termékei sem lesznek megrendelhetőek (konkrétan a Szukitsra gondolok)?

A delta honlapján csak a saját termékeink szerepelnek, más kiadók termékei a hamarosan induló sarkanytuz.hu webboltjában lesznek elérhetők.

"A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue.
His blade defends the helpless, his might upholds the weak.
His word speaks only truth, his wrath undoes the wicked!"

Sziasztok,
Mirage már jelzett hasonlót, de a "néha" kevésbé explicit: nálam egyáltalán nem megy az automatikus beléptetés. Soha. Minden alkalommal kéri az azonosítót+jelszót.

Más; szőrözés kategória: a csíkokban megjelenő képek egy része túlnagyított, 1600x1200-ben jól láthatóan artifactes. Ennál nagyobb gond mondjuk sose legyen.

Utoljára Gáspár András szerkesztette (2010.07.25 20:19:54)

Az automatikus beléptetést holnap megnézzük....

Pali

Sziasztok, egy apró bug: Ma először léptem be a fórumra és utolsó látogatásnak 1970.01.01 00:00:00-t írt. Bár simán el tudom fogadni, hogy ez nem bug, hanem feature smile

Talán a Belépés gomb lehetne kicsit markánsabb, így elég pinduri és nem elég feltűnő.

Smileyk esetleg ?

Amúgy állat az avatarod Pali big_smile

Utoljára Silver szerkesztette (2010.07.26 21:27:13)

Sziasztok,
Még nem láttam, hogy jelezték volna ezért szólok, hogy a webshopban a Szerepjáték -> Vámpír -> Vámpír: Maszkabálra kattintva felül hibaüzenet íródik ki.
Több böngészőben is próbáltam.
Üdv:

Ahoj!

Csak én nem találom, vagy tényleg eltűnt a könyvek javasolt olvasási sorrendje?

Illetve javasolnám, hogy meg lehessen listaszerűen is tekinteni az egy "kategóriába" eső kiadványokat (pl. Drizzt legendája, vagy a M* könyvek...).

G.

Sziasztok!

A fórum még mindig rendszeresen kidob (vagy újra be kell jelentkezni érkezéskor, vagy az új hozzászólásokra klikkelve dob ki).

A cikkek kommentjeinél a valódi név jelenik meg (ha valaki érzékeny erre).

Nem tudom, lehet-e vele csinálni valamit, de a főoldalon lévő flash reklám nagyon leakasztja a gépet (több gépen, legfrisebb flash-sel és VGA driver-rel, erős gépeken próbáltam, Firefox és Explorer alatt is).

Utoljára Marcus szerkesztette (2010.07.31 09:43:23)

Marcus

Enrawelli Tudástár - MAGUS hírek és cikkek, írókör