Téma: Beszélgető

Beszélgető

Válasz: Beszélgető

Nos. Elkezdtem olvasni a Szellemkirályt. 7 fejezet után azt tudom mondani, hogy remek könyv lett smile. Megérte rá várni.

Én is elkezdtem. Most tartok a 11. fejezetnél. Eddig piszok jó. Sokkal jobb, mint az előző két könyv.

Ebben a pillanatban fejeztem be. A végét úgy jellemezném, hogy gyönyörű és belőlem kiváltotta a katarzis érzését. Megérte eddig várni, zseniális könyv!

Én sajnos csak ma tudom majd megvenni a könyvet, és estig nem tudom elkezdeni olvasni, de valószínűleg az alvást kihagyom, ha ennyire jó a könyv.

Én csak most tudtam nekikezdeni, és sajna nincs túl sok időm, 3 fejezetet olvastam el, eddig nagyon jó! Két betűelíráson kívül helyesírási hibával se nagyon találkoztam  big_smile Reméljük ez így marad, és nem kiabáltam el big_smile

Nincs benne sok, ahogy én figyeltem, láttam még benne egy szóköz hiányát, de amúgy semmi egetrengető smile

Ennek igazán örülök big_smile Eléggé rontja az élményt ha hemzsegnek benne a hibák big_smile
Ami még külön öröm számomra, hogy az egyik kedvenc karakterem elég sokat szerepel, amelyiket meg nem igazán kedvelem az eddig elég kevés szerephez jutott big_smile

Elárulnád melyik-melyik? big_smile Kíváncsi vagyok. Most nem akarok spoilerezni inkább nem írok semmit, hogy kinek örültem... big_smile. De hosszú lesz a várakozási idő, amíg jön a következő sad

Hehe pont azért nem írtam neveket mert nem akartam spoilerezni big_smile

SPOILER!!!!!!!!

Jarlaxle-nak természetesen nagyon örültem big_smile Guenhwyvar és Drizzt mellett az ő karaktere tetszik nagyon big_smile Akit pedig annyira nem kedvelek... hát az egyik az Wulfgar, és eddig még nem volt róla szó, remélem nem is lesz. A másik pedig Catti-brie, valahogy nem jön be ez a karakter big_smile

SPOILER VÉGE

spoilerben megírhatnád, hogy te kinek örültél, én is kíváncsi vagyok big_smile