Téma: Beszélgető
Beszélgető
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj!
Hírek
1 2 3 … 19 Következő oldal
Hozzászólás írásához belépek vagy regisztrálok
Beszélgető
Nos. Elkezdtem olvasni a Szellemkirályt. 7 fejezet után azt tudom mondani, hogy remek könyv lett
. Megérte rá várni.
Én is elkezdtem. Most tartok a 11. fejezetnél. Eddig piszok jó. Sokkal jobb, mint az előző két könyv.
Ebben a pillanatban fejeztem be. A végét úgy jellemezném, hogy gyönyörű és belőlem kiváltotta a katarzis érzését. Megérte eddig várni, zseniális könyv!
Én sajnos csak ma tudom majd megvenni a könyvet, és estig nem tudom elkezdeni olvasni, de valószínűleg az alvást kihagyom, ha ennyire jó a könyv.
Én csak most tudtam nekikezdeni, és sajna nincs túl sok időm, 3 fejezetet olvastam el, eddig nagyon jó! Két betűelíráson kívül helyesírási hibával se nagyon találkoztam
Reméljük ez így marad, és nem kiabáltam el ![]()
Nincs benne sok, ahogy én figyeltem, láttam még benne egy szóköz hiányát, de amúgy semmi egetrengető ![]()
Ennek igazán örülök
Eléggé rontja az élményt ha hemzsegnek benne a hibák
Ami még külön öröm számomra, hogy az egyik kedvenc karakterem elég sokat szerepel, amelyiket meg nem igazán kedvelem az eddig elég kevés szerephez jutott ![]()
Elárulnád melyik-melyik?
Kíváncsi vagyok. Most nem akarok spoilerezni inkább nem írok semmit, hogy kinek örültem...
. De hosszú lesz a várakozási idő, amíg jön a következő ![]()
Hehe pont azért nem írtam neveket mert nem akartam spoilerezni ![]()
SPOILER!!!!!!!!
Jarlaxle-nak természetesen nagyon örültem
Guenhwyvar és Drizzt mellett az ő karaktere tetszik nagyon
Akit pedig annyira nem kedvelek... hát az egyik az Wulfgar, és eddig még nem volt róla szó, remélem nem is lesz. A másik pedig Catti-brie, valahogy nem jön be ez a karakter ![]()
SPOILER VÉGE
spoilerben megírhatnád, hogy te kinek örültél, én is kíváncsi vagyok ![]()
1 2 3 … 19 Következő oldal
Hozzászólás írásához belépek vagy regisztrálok