Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Gherbod Fleming: Gangrel

Gangrel

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Az emberiség elhalványul…
Az árnyékban rejtett fenyegetés ólálkodik. Ramona és a barátai annyit már megtanulta, hogy amit nem ismernek, az megölheti őket – és meg is teszi, ha esélyt adnak neki rá.
A jeszó: óvakodj!
Óvakodj a többi vámpírtól – a Sabbat lelketlen gyilkosaitól. Óvakodj az ismeretlentől – a rettenetes, nedvedző és lüktető szemű lénytől. Óvakodj a vadonban ólálkodó természetfölötti rémektől. Óvakodj önmagadtól, mert a saját vérszomjad egyetlen szempillantás alatt átveheti az irányítást.
Ramona már két éve harcol a saját éhsége ellen és most már – néha – még irányítani is tudja… Ha nem sikerül megzaboláznia a szenvedélyét, akkor Zhavon meg fog halni és vele pusztul az utolsó láncszem, ami Ramonát még az emberiséghez köti. Az őrjöngő Bestia ellen vívott minden egyes csatával egyre jobban elhalványulnak régi életének és halandóságnak emlékei… és magukkal viszik az ellenállás vágyát is.
A sorozat a monumentális, 13 kötetből álló felfedezőútra visz minket a vértestvérek tiltott világába. Most folytatódik az, ami a Toreador klánregényben elkezdődött. A végkifejlet pedig meghatározó lesz a világ minden emberi és nem emberi lényének sorsára nézve.

Megjelenés: 2000.10.11.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Gherbod Fleming
Fordító: Tóth Zsolt, Hadik-Barkóczy Dániel
Borítófestő: John van Fleet
Terjedelem: 215 oldal
ISBN szám: 963 0027 46 1
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!