Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Allen Newman: Gép/ember

Gép/ember

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Részletek

Thompsonville szinte teljesen épen maradt épületei a Colorado-folyó mentén emelkednek, nem messze a mexikói határtól. Thompsonville-t az ellenállók elkerülik, mert bár a Phoenix felé vezető út rövidebb lenne a városon keresztül, inkább a 15 mérfölddel délre található, négysávos hidat használják. Ami még érthetetlenebb: a kiborgok nem nyüzsögnek errefelé, s Los Angelestől és a többi - valaha emberi - településtől eltérően a Vadász-Gyilkosok sem bombázták porig. 
Sokan csak úgy nevezik: Kísértetváros, mert aki átlépi a település határát - legyen ember vagy kiborg -, nem kerül elő élve.
Egy ellenálló osztagnak mégis szembe kell néznie a városban lapuló ismeretlennel. A Skynet ugyanis útnak indította seregét, hogy eltörölje a humánok mexikói bázisát a föld felszínéről. Ha a gépisten sikerrel jár, az ellenállók délre menekített tudósai mind a háború áldozatául esnek.
Nyolc ember arra készül, hogy Thompsonville-ben építse ki az utolsó védelmi vonalat, és akár az életük árán is, de megállítsák a kiborgsereget.
Mindannyian érzik, hogy élve nem úszhatják meg ezt a kalandot, de azt nem sejtik, hogy nem a gépek jelentik rájuk a legnagyobb veszélyt...

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Allen Newman
Borítófestő: Sváb József
Terjedelem: 256 oldal
ISBN szám: 963 9566 23 3
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Csavaros H2029 regény írta Razor

    A szokásos Halálosztós akciózást feldobta a köteten átívelő egymást követő két rejtélyes szál, a befejezés pedig a Newmanre jellemző csavarral zárult.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!