Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Robert Jordan & Brandon Sanderson: Gyülekező fellegek - II. kötet

Jordan & Sanderson: Gyülekező fellegek

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A Tarmon Gai’don közeleg. És az emberiség nem áll készen.

Rand al’Thor, az Újjászületett Sárkány igyekszik még az Utolsó Csata előtt egyesíteni a királyságok és szövetségek töredezett sorát. Míg ő a seanchan erők északra nyomulását akarja megakadályozni, szövetségesei kétségbeesetten próbálják visszaszorítani a sötétséget, amely mintha magának az Újjászületett Sárkánynak a szívében vert volna tanyát.Egwene al’Vere, a lázadó aes sedaiok amyrlinje a Fehér Torony foglya, kiszolgáltatva zsarnoki ellenfele kényének-kedvének. Ahogy telnek a napok, és közeleg az általa Álmodott seanchan támadás, a lány próbálja összekovácsolni az aes sedaiok széthúzó frakcióit, egyúttal küzd a mindent eluraló bizonytalanság és elkeseredettség ellen. Harca megmutatja, mennyit érnek az aes sedaiok, és küzdelme dönti el a Fehér Torony jövőjét – márpedig azon múlik az egész világ sorsa.Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Múlt, jövendő és jelen egyaránt a sötétbe hullhat…

Korai, 2007-es halála előtt Robert Jordan már megírta nagy könyvciklusa befejező kötetének egy részét. Szerkesztője (és felesége) Harriet McDougal Brandon Sandersont, a nagy sikerű Ködszerzet-trilógia szerzőjét kérte fel a mű befejezésére. A regény eseményei azonban terjedelmileg is, szerkezetileg is túl nagynak bizonyultak egyetlen kötetre, így a Tor kiadó büszkén vállalta, hogy a Gyülekező fellegek csak az első része legyen az Árnyék ellen vívott harcot elmesélő utolsó trilógiának, amely lezárja a húsz éve indult történetet, és megmutatja, merre fordul az Idő Kereke, korunk egyik legjelentősebb fantasztikus eposza.

Megjelenés: 2013.01.29.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Robert Jordan & Brandon Sanderson
Fordító: Körmendi Ágnes
Borítófestő: Todd Lockwood
Terjedelem: 600 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 47 6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta profunduslibrum.blogspot.hu

    Milyen új olvasóknak ajánlanám ezt az igazán heroikus, epikus fantasy sorozatot? (Persze semmiképp sem rögtön ezt a könyvet!) Olyanoknak, akik szeretnek olvasni ( :-) ), szeretik a végtelenségig kidolgozott főszereplőket és szeretnek elmerülni az aprólékos, minden részletre kiterjedő leíró részekben, akik nem bánják, ha az általuk választott fantasy világban a nőké az uralkodó szerep (mert bizony az Újjászületett Sárkányt leszámítva itt a hölgyek a dominánsak), ha szeretik azokat az igen sötét hangulatú fantasy világokat, ahol a mágia nagyon erősen van jelen, nem bánják, ha az emberen kívül más értelmes faj csak igen ritkán bukkan fel a könyvben - se elf, se törpe, se sárkány, se ork vagy goblin... -, azoknak, akik kedvelik a háttérben folyó intrikus csatározgatásokat (a későbbi részekben főleg), akik egy lassan kibontakozó, de ezer szálon futó, abbahagyhatatlan, izgalmas, fordulatos történetre vágynak, aminek a végén - természetesen, mi más? - az egész világ fennmaradása a tét.

    Teljes ismertető:
    http://profunduslibrum.blogspot.hu/2012/11/robert-jordan-brandon-sanderson.html


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!