Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Wayne Chapman: Halk szókkal, sötét húrokon

Wayne Chapman: Halk szókkal, sötét húrokon

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Wayne Chapman* pozíciója több szempontból is egyedi Ynev kristályégboltjának tartóoszlopai közt. Egyfelől azért, mert ő áll a legrégebben a helyén: a burokba zárt világot regényei, A Halál havában (1990) és az Észak lángjai (1991) teremtették meg, a M.A.G.U.S. alapkönyve (1993) ezek alapján, az ő irányításával rendezte be a játékosok számára Ynev színpadát. Másfelől azért, mert oszlop létére sem hajlandó középen megmaradni. A renieri homály mezsgyéjétől a boomeni költőiség magaslataiig bárhol megállja a helyét – e kettő vegyüléke teszik olyan hatékonnyá és emlékezetessé novelláit, melyekkel világát máig alakítja.

Gyűjteményes kiadásuk második kötetében az isteneké, a kiválasztottaké és a sötét titkoké a főszerep. A történetek íve a korok előtti kor homályából a Nagyok háborújának poklán és Kyria fénykorán át a hetedkor alkonyáig vezet, ahol egy renegát próféta és egy hitehagyott nekromanta szövetségének kell megóvnia a világot a sorstól, amit egy megébredt halhatatlan tartogat neki.

* Szerzői név, melyet Gáspár András (25) és Novák Csanád (18) kreált a magyar fantasy-piac meghódítására, és 1994-ig közösen használt.

Tartalomjegyzék

A teremtés titkos története
Leviatán
Halk szókkal, sötét húrokon
Együttállás
Prófécia
Zászlók hulltán, bálványok dőltekor

Megjelenés: 2013.06.03.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Wayne Chapman
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 368 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 56 8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Valamit megpendít Benned írta Tander

    Több írás ugyan korábban is napvilágot látott egyéb kiadványokban, számomra a Leviatán és a címadó novella mégis lebilincselő élményt nyújtott.
    Bár a történetek nem egészen álltak össze egy füzérré, önmagukban is kiválóak! Érdekes részletek a korai Hetedkorból, Doran mágikus alapvetéséről, fehér orkokról, a "szokásos" fellegszürke szemekről, stb. A Halk Szókkal, Sötét Húrokon és a Prófécia akár folytatást is megérhetne.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!