Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ha/Ver

Ha/Ver - A társasjáték

Készleten

Normál ár: 19990 Ft

Kedvezményes ár: 17991 Ft

Részletek

VÉRENGZŐ GENGSZTER VAGY VÁROSUNK MEGMENTŐJE?
Grace Grayson vezércikke


Ma ismét péppé vert és leharcolt bűnözők képei kerültek a főoldalra, és hallván a rendőrség számos felhívását, hogy a „HaVer” nevű igazságosztó adja fel magát, ez az újság felteszi a kérdést: Vajon máris elfeledtük a mindössze egy évvel ezelőtti szalagcímeket?

Noha alapvetően egy civilizáció nem támogatja az olyan önkényes igazságszolgáltatást, amely néhány maszkos egyén saját döntésén alapul, ez az újság hisz abban, hogy sokkal több olyan, utcákon járőröző hősre lenne szükség, mint HaVer vagy Kis Dög. Ezt a várost mostanáig a bűnözés emésztette, és számunkra igazságot ma már csak a kosztümös igazságosztók szolgáltatnak.

 

A Ha/Ver egy kooperatív társasjáték 1-4 játékos számára. A játékosok olyan hősök alakját öltik magukra, akik együttes erővel igyekeznek legyőzni egy gonosz szervezet főnökét – miközben a mindennapi élet különféle kihívásai között egyensúlyoznak.

Minden körben új Események kerülnek felfedésre, félbeszakítva a Hősök napi rutinját. A Hősöknek legalább 3 Eseményt kell teljesíteniük ahhoz, hogy felfedjék a Főgonosz végső tervét! Ezután már csak rajtuk múlik, hogy képesek-e gátat vetni a gaztevő aljas mesterkedésének!

45 figurával!

Megjelenés: 2019.05.15.
Kiadó: Delta Vision
Játékosok száma: 1-4 fő
Korosztály: 18 éves kortól
Játékidő: 60-90 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Szuper írta Bucsi

    Gyönyörű kivitelezés, jó ár, remek játékélmény. Kellően összetett és nehéz, szerencsefaktor nem vészes. A játék menete picit hasonlít a holtak tele játékra, de szerencsére tud újat mutatni. Az egyetlen negatívum az a katasztrofális insert. Az egy dolog, hogy alig lehet elférni a dobozban, de a figura tartó műanyag papírvékony és könnyen törik (szakad?).

    Ismétlem, ez csak az insertre vonatkozik, a játék minden más része szuper minőségű.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!