Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Az új M.A.G.U.S. szerepjáték rendszer iránt érdeklődők, figyelem!

Múlt hét szombaton, április 22-én a Könyvfesztiválon egy rövid tájékoztatást követően remek, több órás beszélgetésekkel hosszú idő után végre megtörtént az első konkrét kiadó lépés a M.A.G..U.S. szerepjáték életében. Az alkalmat hivatalosan a tesztelők jelentkezésére szántuk, de természetesen tisztában voltunk azzal, hogy a – teljesen jogos és érthető – kíváncsiság messze túlmutathat ezen. Be kell valljuk, hogy itt a feltételes mód nem véletlen: mi is reméltük, hogy az elmúlt évek hányattatásai nem okoztak gyógyíthatatlan károkat, de az érdeklődés így is minden reményünket túlszárnyalta. Élőben is sokan eljöttetek, és más csatornákon is rengeteg érdeklődés, támogatás, és felkínált segítség jött.

Tovább!

5000 kedvelés akció!


Facebook oldalunk elérte az 5000 valódi kedvelést, amit – immár hagyományosan – egy különleges akcióval köszönünk meg nektek. Esetünkben az 5000 kedvelés 50%-os általános kedvezményt jelent webáruházunkban ( http://www.deltavision.hu/webaruhaz/ ), ami minden Deltás könyvünkre vonatkozik! Sőt féláron adjuk a Cherubionos, Beholderes és Ad Astrás könyveket is, a készlet erejéig. Továbbá kiterjesztjük a kedvezményt a képregényekre és a szerepjátékokra is.
Az akció időtartama egy hét, ami a gyakorlatban mostantól indul, és jövő hét szombat (február 18.) éjfélig tart!

Ez egyébként remek alkalom arra is, hogy a közelgő Valentin-napra szánt ajándékot beszerezzétek a párotoknak, és egy lendülettel magatokat is meglepjétek.
Még egyszer köszönjük, hogy kitartóan velünk vagytok, találkozunk 6000-nél! :)

Ünnepi nyitva tartás 2016 2016.12.16. 10:53:55

Kedves Vásárlóink!
 

Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy a december 19. (hétfő) után feladott rendelésekre nem tudunk garanciát vállalni, hogy a futárszolgálatok még Karácsony előtt kézbesítik. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy az ajándék a karácsonyfa alá kerüljön, december 20-23-án leadott rendelésednél válaszd a személyes átvétel lehetőséget! Budapesti boltunk nyitvatartási ideje az ünnepek alatt a következő:
 

2016.12.18 vasárnap 10:00-17:00
2016.12.19-23   10:00-19:00
2016.12.24-26   ZÁRVA
2016.12.27-30   10:00-19:00
2016.12.31 szombat ZÁRVA
2017.01.01 vasárnap ZÁRVA
2017.01.02 hétfő ZÁRVA(LELTÁR)
2017.01.03 kedd 10:00-19:00

Karácsonyi akció 2016.12.06. 21:15:17

Karácsonyi akció 

Nyereményjáték és akció egyben!

Nálunk az áldott karácsony már most elkezdődött, és egészen az év végéig tart!

Kedves jelenlegi és leendő Vásárlóink!

Az akciók a könyveinkre, a szerepjátékokra, a képregényekre, a kártyákra és természetesen a társasjátékokra is vonatkoznak. 20- tól egészen 60%-ig terjednek a kedvezmények, termékenként változóan. Reméljük, hogy ki-ki megtalálhatja majd a maga számítását, és a kedvenc szerzőivel, könyveivel vagy bármelyik másik, általa választott termékünkkel búcsúztathatja a 2016-os esztendőt. :)

Tovább!

Társasjáték Akció

Szeretnénk ha ti is velünk örülhetnétek. A 2016-os Magyar Társasjátékdíjon (megosztott) második helyezést ért el a Qin társasjátékunk.

 

Idei huszonhatodik nyereményjátékunkban így ismét egy társasjáték nyerhető, mégpedig a Qin!

http://www.deltavision.hu/qin/

 

Így a szerencsés nyertes, és persze reméljük majd még sokan mások is, megtapasztalhatják, hogy tényleg jó. :)

Persze azt is szeretnénk, hogy akinek már megvan az is egy kicsit nyertesnek érezze magát, így a nyereményjáték ideje alatt 25%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Delta Vision Kiadó által megjelentetett társasjátékok.
http://www.deltavision.hu/tarsasjatekok/

A nyereményjáték ezúttal csakis facebook alapú.
Az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a játék nevét (Qin), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).

Amennyiben akár a lájkolók, akár a hozzászólások száma eléri a 500-at, két győztest sorsolunk!
Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!
Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!
A játék november 16. szerda éjfélig tart!
Sorsolás november 17-én, csütörtökön!
Játékra fel!

Star Wars Sorsok 2016.09.16. 17:43:09

Sorsokbanner

 

Star Wars: Sorsok

Luke, Te  elpusztíthatod az Uralkodót, és ezt Ő is tudja. Erre a sorsra születtél.”
–Darth Vader, A Birodalom visszavág.

A Fantasy Flight Games egy új gyűjtögetős stratégiai kártyajátékkal jelentkezik 2016 novemberében. A Star Wars: Destiny névre keresztelt játékban két játékos játszhat egy "mi lenne ha" csatát a Star Wars világában. Ami jó hír, hogy a játék a Delta Vision Kiadó jóvoltából Star Wars: Sorsok néven magyar nyelven is kapható lesz!

Dooku gróf és Kylo Ren, Leia Organa és Han Solo ellen. Luke Skywalker és Qui-Gon, Jinn Jango Fett és Jabba, a Hutt ellen. A Star Wars: Sorsok segítségével epikus csatákat játszhattok le, az egész Star Wars saga arra vár, hogy felfedezd és megismerd. Állítsd össze a saját csapatodat a népszerű Star Wars karakterekből és küzdj meg az ellenfeleddel! A játék célja egyszerű, győzd le az ellenfeleid karaktereit a szépen kidolgozott kockák, egy pakli kártya és a karaktereid egyéni, különleges képességei segítségével. Az győz, akinek a játék végén életben marad egy vagy több karaktere!

 SW kartyaleiras

A Star Wars: Sorsok játékban a legtöbb ikonikus hőssel játszhatsz, aki a Baljós árnyaktól kezdve feltűnt a Star Wars világában, segítségükkel bármilyen képzeletbeli csatát le tudsz játszani. Ebben az újfajta játékban kockák és kártyák segítségével kell kidolgoznod a helyes stratégiát, amivel az ellenfeled le tudod győzni. A gyüjtögetős rendszernek köszönhetően, a paklidat bármikor át tudod alakítani a kiegészítő csomagok segítségével, amik új karakterekkel és a hozzájuk tartozó kockákkal bővíthetik a gyűjteményedet.

Egy galaxis, számtalan hős

SWKartyak

Kedvezményes áron előrendelhető a kétféle kezdőcsomag:

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-rey-kezdocsomag/

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-kylo-ren-kezdocsomag/

És a Star Wars Sorsok - Ébredések kiegészítő

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-ebredesek-kiegeszito/

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-ebredesek-kiegeszito-36db/

További információk hamarosan!

Kiadónkat jól ismerő olvasóink számára régóta nyílt titok már, hogy a mester mindig is különleges helyet foglalt el a szívünkben. Ezért is vált a 2006.07.28-i nap olyan felfoghatatlanul szomorúvá, mert annyi kiváló történet maradt még benne… és ezért nehéz pillanat nekünk még ma is arról beszélni, hogy lehetne méltóképpen tisztelegni a munkássága előtt.

Tovább!

4000 like

Facebook oldalunkon újabb kategóriát ugrottunk: a kedvelésekben az imént léptük át a 4000-et.

Ahogy azt egy korábbi bejegyzésben már írtuk, amikor tavaly belekezdtünk az aktívabb facebook-os jelenlétbe, egyértelmű döntést hoztunk abban a kérdésben, hogy számunkra csakis a tényleges szimpátia fontos - így eddig sem volt, és a jövőben sem tervezünk kötelező lájkolással járó tevékenységet. A szabad választásban hiszünk, és annál jobban örülünk minden efféle visszajelzésnek.
A 4000 szép, kerek szám, ezért úgy döntöttünk, hogy a jeles alkalom megünnepléseként mostantól egy hétig könyveink, képregényeink és szerepjáték kiadványaink 40 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a webáruházunkban!

Ráadásként, ezúttal az akciót kiterjesztettük a Cherubion és a Beholder által kiadott könyveinkre is! És ezt továbbgondolva érdeklődve várjuk, hogy lesz-e még idén 5000.

Azt már az év elején tudtuk, hogy az idén átléphetünk egy szép, kerek és különleges számot a megjelent köteteinkkel - és számunkra is érdekes kérdés volt, hogy a végén melyik  kiadványunknak jut ez a ritka pillanat. Mivel a Könyvhét készülve jószerivel óránként változott, melyik regény lehet a befutó, ez nem teljesen rajtunk múlt. Végül a nyomdai visszajelzések alapján  dőlt el, hogy a Delta Vision Kiadó 500. kiadványa

Hernád Péter: Pannónia Parancsnok

című regénye lett, a Garabonciás Osztag sorozat második része.

Úgy gondoltuk, hogy a különleges alkalomhoz különleges akció jár, így aki megvásárolja ezt a kötetet, és még legalább másik négy kötetünket a kosárba teszi, az 50 % kedvezményt kap a teljes vásárlásra.
Az akció érvényessége is különlegesen alakult: a lehetőség a következő akciónk elindításáig él, de minimum kedd éjfélig, hogy minden kedves Olvasónknak legyen elég ideje mérlegelni a lehetőségeket.
http://www.deltavision.hu/konyvek/delta-vision/

És ezúton szeretnénk megköszönni nektek, az idei évben kapott támogatásokat, hiszen ha nincs az a sok visszajelzés, mi sem merünk olyan nagyot álmodni... és ha bárki ránéz az idei kiadó tervünkre, láthatja, hogy egy peches indítás után sikerült erősebb fél évet zárnunk... és a kellő lendülettel csak így haladhatunk tovább az összes, hőn áhított cél eléréséig!

DV 500

E-könyv újdonságok 2016.04.26. 11:30:00

Könyvfesztivál akciók 2016.04.19. 9:38:05

Könyvfesztivál akciók

Ahogy az tőlük már megszokottnak nevezhető, most is sok remek akcióval várunk titeket a Millenárison. :)
Az elmúlt években sikeres mennyiségi akciónk most is végig elérhető lesz - a 2+1, 3+2, 4+3, 5+5, 6+6... módon.

Az új megjelenéseinkre és néhány kiemelt szerzőnkre (Gaura Ágnes, J. Goldenlane, Orson Scott Card) külön akciókat találtunk ki, reméljük el fogja nyerni a tetszéseiteket!

Összeállt a Könyvfesztivál programja - és arra gondoltuk, miért ne ünnepelhetnénk együtt?

(további részletek itt!)

Könyvfesztivál 2016

Az elmúlt napokban nagy erőkkel dolgoztunk azon, hogy a korábban már említett áremelkedéssel beárazzuk a régebbi könyveinket. Az árazógépünk azonban önállósította magát, és semmilyen ráhatásra nem volt hajlandó kettessel kezdődő számot nyomtatni, így végül arra jutottunk, hogy akkor ez legyen az ő jutalomköre, egy különleges, április elsejei akció keretében. :)

Április elsején minden könyvünk 1.999 Ft-ért megvásárolható! Az akció érvényes a Delta Vision Kiadó és a Cherubion Kiadó köteteire is!
Az idő rövid, de használjátok ki a lehetőséget, jusson el minél több emberhez a hír, hogy csak most, ezen az egy napon, az akció egészen biztosan él 0:00-tól 24:00-ig!

És ami a hétvégét illeti… terveink szerint mielőbb meg szeretnénk gyógyítani ezt az árazó szerkezetet, de mivel szombaton csak fél napig dolgozunk, a vasárnap pedig a pihenésé, ki tudja, mikorra sikerül ezt végleg megoldani… Az efféle, esetleges hibákért mindenkitől előre elnézést kérünk, de természetesen mindenki azon az áron kaphatja meg a rendelését, amely a leadáskor szerepelt a könyveinknél. :)

A Delta Vision Kiadó könyvei: http://www.deltavision.hu/konyvek/delta-vision/
A Cherubion Kiadó könyvei: http://www.deltavision.hu/konyvek/cherubion/

Húsvéti akció 2016.03.24. 0:35:25

Húsvét 2016

Ahogy azt tőlünk lassan már megszokhattátok, úgy általában csakis egy irányba szeretünk gondolkodni - ha ünnep, akkor meglepetés, és miért ne ünnepelhetnénk együtt akár most is.
Húsvéti akciónkat - rendhagyó módon - egy hírrel együtt kell felvezetnünk. Régóta esedékessé vált, hogy a régebbi kiadványainkkal lekövessük a piaci árváltozásokat, de jó ideje próbáltuk ezt húzni, halasztani, amíg lehetett. Most eljött az a pillanat, amikor nincs tovább: így áprilistól minden háromezer forintnál olcsóbb kiadványunk árát 2990 forintra emeljük.

Viszont addig... ahogy a tavalyi, nagy sikert aratott Könyvroham csomagokat is azért találtuk ki, hogy minél több olvasó feltölthesse a polcait, úgy a múlt heti, március 15-ei kampány is ezt a célt szolgálta - és a visszajelzések azt mutatták, hogy sokan szerettétek ezeket az extra lehetőségeket. És ha valamit sokan kedvelnek, azt illik megbecsülni. Végül is három a magyar igazság, itt a tavasz, legyen úgy, ahogy azt sokan kívánták.

Tovább!