Az elmúlt napokban nagy erőkkel dolgoztunk azon, hogy a korábban már említett áremelkedéssel beárazzuk a régebbi könyveinket. Az árazógépünk azonban önállósította magát, és semmilyen ráhatásra nem volt hajlandó kettessel kezdődő számot nyomtatni, így végül arra jutottunk, hogy akkor ez legyen az ő jutalomköre, egy különleges, április elsejei akció keretében. :)

Április elsején minden könyvünk 1.999 Ft-ért megvásárolható! Az akció érvényes a Delta Vision Kiadó és a Cherubion Kiadó köteteire is!
Az idő rövid, de használjátok ki a lehetőséget, jusson el minél több emberhez a hír, hogy csak most, ezen az egy napon, az akció egészen biztosan él 0:00-tól 24:00-ig!

És ami a hétvégét illeti… terveink szerint mielőbb meg szeretnénk gyógyítani ezt az árazó szerkezetet, de mivel szombaton csak fél napig dolgozunk, a vasárnap pedig a pihenésé, ki tudja, mikorra sikerül ezt végleg megoldani… Az efféle, esetleges hibákért mindenkitől előre elnézést kérünk, de természetesen mindenki azon az áron kaphatja meg a rendelését, amely a leadáskor szerepelt a könyveinknél. :)

A Delta Vision Kiadó könyvei: http://www.deltavision.hu/konyvek/delta-vision/
A Cherubion Kiadó könyvei: http://www.deltavision.hu/konyvek/cherubion/