Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

5000 kedvelés akció!


Facebook oldalunk elérte az 5000 valódi kedvelést, amit – immár hagyományosan – egy különleges akcióval köszönünk meg nektek. Esetünkben az 5000 kedvelés 50%-os általános kedvezményt jelent webáruházunkban ( http://www.deltavision.hu/webaruhaz/ ), ami minden Deltás könyvünkre vonatkozik! Sőt féláron adjuk a Cherubionos, Beholderes és Ad Astrás könyveket is, a készlet erejéig. Továbbá kiterjesztjük a kedvezményt a képregényekre és a szerepjátékokra is.
Az akció időtartama egy hét, ami a gyakorlatban mostantól indul, és jövő hét szombat (február 18.) éjfélig tart!

Ez egyébként remek alkalom arra is, hogy a közelgő Valentin-napra szánt ajándékot beszerezzétek a párotoknak, és egy lendülettel magatokat is meglepjétek.
Még egyszer köszönjük, hogy kitartóan velünk vagytok, találkozunk 6000-nél! :)

Azt már az év elején tudtuk, hogy az idén átléphetünk egy szép, kerek és különleges számot a megjelent köteteinkkel - és számunkra is érdekes kérdés volt, hogy a végén melyik  kiadványunknak jut ez a ritka pillanat. Mivel a Könyvhét készülve jószerivel óránként változott, melyik regény lehet a befutó, ez nem teljesen rajtunk múlt. Végül a nyomdai visszajelzések alapján  dőlt el, hogy a Delta Vision Kiadó 500. kiadványa

Hernád Péter: Pannónia Parancsnok

című regénye lett, a Garabonciás Osztag sorozat második része.

Úgy gondoltuk, hogy a különleges alkalomhoz különleges akció jár, így aki megvásárolja ezt a kötetet, és még legalább másik négy kötetünket a kosárba teszi, az 50 % kedvezményt kap a teljes vásárlásra.
Az akció érvényessége is különlegesen alakult: a lehetőség a következő akciónk elindításáig él, de minimum kedd éjfélig, hogy minden kedves Olvasónknak legyen elég ideje mérlegelni a lehetőségeket.
http://www.deltavision.hu/konyvek/delta-vision/

És ezúton szeretnénk megköszönni nektek, az idei évben kapott támogatásokat, hiszen ha nincs az a sok visszajelzés, mi sem merünk olyan nagyot álmodni... és ha bárki ránéz az idei kiadó tervünkre, láthatja, hogy egy peches indítás után sikerült erősebb fél évet zárnunk... és a kellő lendülettel csak így haladhatunk tovább az összes, hőn áhított cél eléréséig!

DV 500

Könyvfesztivál akciók 2016.04.19. 9:38:05

Könyvfesztivál akciók

Ahogy az tőlük már megszokottnak nevezhető, most is sok remek akcióval várunk titeket a Millenárison. :)
Az elmúlt években sikeres mennyiségi akciónk most is végig elérhető lesz - a 2+1, 3+2, 4+3, 5+5, 6+6... módon.

Az új megjelenéseinkre és néhány kiemelt szerzőnkre (Gaura Ágnes, J. Goldenlane, Orson Scott Card) külön akciókat találtunk ki, reméljük el fogja nyerni a tetszéseiteket!

Az elmúlt napokban nagy erőkkel dolgoztunk azon, hogy a korábban már említett áremelkedéssel beárazzuk a régebbi könyveinket. Az árazógépünk azonban önállósította magát, és semmilyen ráhatásra nem volt hajlandó kettessel kezdődő számot nyomtatni, így végül arra jutottunk, hogy akkor ez legyen az ő jutalomköre, egy különleges, április elsejei akció keretében. :)

Április elsején minden könyvünk 1.999 Ft-ért megvásárolható! Az akció érvényes a Delta Vision Kiadó és a Cherubion Kiadó köteteire is!
Az idő rövid, de használjátok ki a lehetőséget, jusson el minél több emberhez a hír, hogy csak most, ezen az egy napon, az akció egészen biztosan él 0:00-tól 24:00-ig!

És ami a hétvégét illeti… terveink szerint mielőbb meg szeretnénk gyógyítani ezt az árazó szerkezetet, de mivel szombaton csak fél napig dolgozunk, a vasárnap pedig a pihenésé, ki tudja, mikorra sikerül ezt végleg megoldani… Az efféle, esetleges hibákért mindenkitől előre elnézést kérünk, de természetesen mindenki azon az áron kaphatja meg a rendelését, amely a leadáskor szerepelt a könyveinknél. :)

A Delta Vision Kiadó könyvei: http://www.deltavision.hu/konyvek/delta-vision/
A Cherubion Kiadó könyvei: http://www.deltavision.hu/konyvek/cherubion/

Húsvéti akció 2016.03.24. 0:35:25

Húsvét 2016

Ahogy azt tőlünk lassan már megszokhattátok, úgy általában csakis egy irányba szeretünk gondolkodni - ha ünnep, akkor meglepetés, és miért ne ünnepelhetnénk együtt akár most is.
Húsvéti akciónkat - rendhagyó módon - egy hírrel együtt kell felvezetnünk. Régóta esedékessé vált, hogy a régebbi kiadványainkkal lekövessük a piaci árváltozásokat, de jó ideje próbáltuk ezt húzni, halasztani, amíg lehetett. Most eljött az a pillanat, amikor nincs tovább: így áprilistól minden háromezer forintnál olcsóbb kiadványunk árát 2990 forintra emeljük.

Viszont addig... ahogy a tavalyi, nagy sikert aratott Könyvroham csomagokat is azért találtuk ki, hogy minél több olvasó feltölthesse a polcait, úgy a múlt heti, március 15-ei kampány is ezt a célt szolgálta - és a visszajelzések azt mutatták, hogy sokan szerettétek ezeket az extra lehetőségeket. És ha valamit sokan kedvelnek, azt illik megbecsülni. Végül is három a magyar igazság, itt a tavasz, legyen úgy, ahogy azt sokan kívánták.

Tovább!

nonap

Közeleg a nőnap, és ami jár, az jár: akár a társunkról, édesanyánkról, lányunkról, barátnőnkről, bármilyen kedves hölgyismerősünkről van szó. :)
Emellett arra gondoltunk, ez egy kiváló alkalom arra, hogy régi és leendő olvasóink néhány kötetünk boldog és büszke tulajdonosa lehessenek. Illetve valahol ezúton is próbálunk segíteni a hétköznapok darálójába temetkezett férfitársainknak, hogy ne kedd reggel döbbenjenek rá arra, milyen nap is van. :)

(Tovább)

Sokat gondolkodtunk, mivel lephetnénk meg benneteket Karácsonykor. Sajnos olyasmit nem adhatunk, ami már a Tiétek - az olvasás és a könyvek szeretetét. Ezért abban próbálunk segíteni, hogy másokkal is megoszthassátok ezt az élményt. Az elmúlt 23 napban próbáltunk mindenkinek kedveskedni valamilyen kedvezménnyel, de rengetegen jeleztétek, hogy a Nektek szóló akcióról lemaradtatok, és örülnétek ha megismételnénk a kedvezményes napot. Erre keresve sem találnánk jobb alkalmat a mainál, ezért úgy döntöttünk, hogy 2015. december 27. (vasárnap) éjfélig a korábbi kedvezményeink még egyszer életbe lépnek! Böngésszétek át kínálatunkat, és válogassatok magatoknak vagy szeretteiteknek a szerteágazó akciók közül! Részletek!

Karácsonyi akció (december 23.) 2015.12.23. 12:00:00

Ha december 23-án rendelsz a következő regényekből: Pandóra csillaga - I. kötet, Pandóra csillaga - II. kötet, Vér és méz, A Hosszú Föld, A jégben edzett férfi, akkor a darabszámtól függően adunk kedvezményt! Egy kötet esetén a kedvezmény 20%, kettőnél 30%, háromnál 40%, négynél 50%! (A kedvezmény egy összegben, a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra)

Karácsonyi akció (december 22.) 2015.12.22. 0:00:01

Ha december 22-én rendelsz két Orson Scott Card kötetet (legyen az a Teremtő Alvin vagy a MesterMűvek sorozat része) a szerző további két regényét ajándékba adjuk. (A kosár legalább 4 kötetet kell, hogy tartalmazzon, a kedvezmény a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra).

Karácsonyi akció (december 21.) 2015.12.21. 0:00:01

December 21-én minden 6 darab Kiválasztottak kártyacsomag mellé további 4 kiegészítőt adunk ajándékba(A kosár legalább 10 terméket kell, hogy tartalmazzon, a kedvezmény a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra).

Karácsonyi akció (december 20.) 2015.12.20. 0:00:01

Rendelj december 20-án legalább négy Terry Pratchett kötetet, webáruházunkból, és 40% kedvezényt adunk rá! (A kosár legalább 4 kötetet kell, hogy tartalmazzon, a kedvezmény a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra).

Karácsonyi akció újratöltve! 2015.12.19. 1:00:01

Mivel többen jelezték, hogy lemaradtak az előző társasjátékos akciónkról, és nem szeretnénk egyetlen kellemetlenséget sem okozni, ezért hogy az ünnepek boldogabban kezdődhessenek el, december 19-én és 20-án ismét minden társasjátékunk 25% kedvezménnyel rendelhető! Kellemes böngészgetést!

Karácsonyi akció (december 19.) 2015.12.19. 0:00:01

December 19-én ha legalább 3 MesterMűvek kötetet vásárolsz, választhatsz hozzá még három könyvet a sorozatból, amit ajándékba adunk! (A kosár legalább 6 kötetet kell, hogy tartalmazzon, a kedvezmény a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra).

Karácsonyi akció (december 18.) 2015.12.18. 0:00:01

December 18-án minden 2 David Gemmell kötet mellé választhatsz még egy könyvet a szerzőtől, amit ajándékba adunk! (A kosár legalább 3 kötetet kell, hogy tartalmazzon, a kedvezmény a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra).

Karácsonyi akció (december 17.) 2015.12.17. 0:00:01

December 17-én a M.A.G.U.S.  regények, antológiák és kalandorkrónikák kötetek 4+4 akcióban rendelhetők webáruházunkból. (A kosár legalább 8 kötetet kell, hogy tartalmazzon (amiből 4 ajándék), a kedvezmény a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra).