Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

 6000 kedvelés = 50% kedvezmény

Facebook oldalunk elérte a 6000 valódi kedvelést, amit - immár hagyományosan - egy különleges akcióval köszönünk meg nektek. Esetünkben a 6000 kedvelés 50%-os általános könyves kedvezményt jelent webáruházunkban, ami minden Deltás könyvünkre vonatkozik (beleértve a 2017-es kiadásúakat, kivéve az előrendelhető könyveket)! Sőt, féláron adjuk a Cherubionos, Beholderes és Ad Astrás könyveket is, a készlet erejéig. Továbbá az 50%-os kedvezményt kiterjesztjük a Deltás kiadású képregényekre és a szerepjátékokra, ezenfelül a Deltás társasjátékokra 20%-os, a kártyajátékokra pedig 30%-os mértékű kedvezményt biztosítunk. Az akció időtartama egy hét, ami mostantól indul, és jövő hét péntek éjfélig tart. Az ajánlat magánszemélyekre, és nem kereskedelmi mennyiségű termékekre vonatkozik.

Még egyszer köszönjük, hogy kitartóan velünk vagytok, találkozunk 7000-nél!

Az új M.A.G.U.S. szerepjáték rendszer iránt érdeklődők, figyelem!

Múlt hét szombaton, április 22-én a Könyvfesztiválon egy rövid tájékoztatást követően remek, több órás beszélgetésekkel hosszú idő után végre megtörtént az első konkrét kiadó lépés a M.A.G..U.S. szerepjáték életében. Az alkalmat hivatalosan a tesztelők jelentkezésére szántuk, de természetesen tisztában voltunk azzal, hogy a – teljesen jogos és érthető – kíváncsiság messze túlmutathat ezen. Be kell valljuk, hogy itt a feltételes mód nem véletlen: mi is reméltük, hogy az elmúlt évek hányattatásai nem okoztak gyógyíthatatlan károkat, de az érdeklődés így is minden reményünket túlszárnyalta. Élőben is sokan eljöttetek, és más csatornákon is rengeteg érdeklődés, támogatás, és felkínált segítség jött.

Tovább!

Ünnepi nyitva tartás 2016 2016.12.16. 10:53:55

Kedves Vásárlóink!
 

Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy a december 19. (hétfő) után feladott rendelésekre nem tudunk garanciát vállalni, hogy a futárszolgálatok még Karácsony előtt kézbesítik. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy az ajándék a karácsonyfa alá kerüljön, december 20-23-án leadott rendelésednél válaszd a személyes átvétel lehetőséget! Budapesti boltunk nyitvatartási ideje az ünnepek alatt a következő:
 

2016.12.18 vasárnap 10:00-17:00
2016.12.19-23   10:00-19:00
2016.12.24-26   ZÁRVA
2016.12.27-30   10:00-19:00
2016.12.31 szombat ZÁRVA
2017.01.01 vasárnap ZÁRVA
2017.01.02 hétfő ZÁRVA(LELTÁR)
2017.01.03 kedd 10:00-19:00

Karácsonyi akció 2016.12.06. 21:15:17

Karácsonyi akció 

Nyereményjáték és akció egyben!

Nálunk az áldott karácsony már most elkezdődött, és egészen az év végéig tart!

Kedves jelenlegi és leendő Vásárlóink!

Az akciók a könyveinkre, a szerepjátékokra, a képregényekre, a kártyákra és természetesen a társasjátékokra is vonatkoznak. 20- tól egészen 60%-ig terjednek a kedvezmények, termékenként változóan. Reméljük, hogy ki-ki megtalálhatja majd a maga számítását, és a kedvenc szerzőivel, könyveivel vagy bármelyik másik, általa választott termékünkkel búcsúztathatja a 2016-os esztendőt. :)

Tovább!

Társasjáték Akció

Szeretnénk ha ti is velünk örülhetnétek. A 2016-os Magyar Társasjátékdíjon (megosztott) második helyezést ért el a Qin társasjátékunk.

 

Idei huszonhatodik nyereményjátékunkban így ismét egy társasjáték nyerhető, mégpedig a Qin!

http://www.deltavision.hu/qin/

 

Így a szerencsés nyertes, és persze reméljük majd még sokan mások is, megtapasztalhatják, hogy tényleg jó. :)

Persze azt is szeretnénk, hogy akinek már megvan az is egy kicsit nyertesnek érezze magát, így a nyereményjáték ideje alatt 25%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Delta Vision Kiadó által megjelentetett társasjátékok.
http://www.deltavision.hu/tarsasjatekok/

A nyereményjáték ezúttal csakis facebook alapú.
Az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a játék nevét (Qin), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).

Amennyiben akár a lájkolók, akár a hozzászólások száma eléri a 500-at, két győztest sorsolunk!
Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!
Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!
A játék november 16. szerda éjfélig tart!
Sorsolás november 17-én, csütörtökön!
Játékra fel!

Star Wars Sorsok 2016.09.16. 17:43:09

Sorsokbanner

 

Star Wars: Sorsok

Luke, Te  elpusztíthatod az Uralkodót, és ezt Ő is tudja. Erre a sorsra születtél.”
–Darth Vader, A Birodalom visszavág.

A Fantasy Flight Games egy új gyűjtögetős stratégiai kártyajátékkal jelentkezik 2016 novemberében. A Star Wars: Destiny névre keresztelt játékban két játékos játszhat egy "mi lenne ha" csatát a Star Wars világában. Ami jó hír, hogy a játék a Delta Vision Kiadó jóvoltából Star Wars: Sorsok néven magyar nyelven is kapható lesz!

Dooku gróf és Kylo Ren, Leia Organa és Han Solo ellen. Luke Skywalker és Qui-Gon, Jinn Jango Fett és Jabba, a Hutt ellen. A Star Wars: Sorsok segítségével epikus csatákat játszhattok le, az egész Star Wars saga arra vár, hogy felfedezd és megismerd. Állítsd össze a saját csapatodat a népszerű Star Wars karakterekből és küzdj meg az ellenfeleddel! A játék célja egyszerű, győzd le az ellenfeleid karaktereit a szépen kidolgozott kockák, egy pakli kártya és a karaktereid egyéni, különleges képességei segítségével. Az győz, akinek a játék végén életben marad egy vagy több karaktere!

 SW kartyaleiras

A Star Wars: Sorsok játékban a legtöbb ikonikus hőssel játszhatsz, aki a Baljós árnyaktól kezdve feltűnt a Star Wars világában, segítségükkel bármilyen képzeletbeli csatát le tudsz játszani. Ebben az újfajta játékban kockák és kártyák segítségével kell kidolgoznod a helyes stratégiát, amivel az ellenfeled le tudod győzni. A gyüjtögetős rendszernek köszönhetően, a paklidat bármikor át tudod alakítani a kiegészítő csomagok segítségével, amik új karakterekkel és a hozzájuk tartozó kockákkal bővíthetik a gyűjteményedet.

Egy galaxis, számtalan hős

SWKartyak

Kedvezményes áron előrendelhető a kétféle kezdőcsomag:

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-rey-kezdocsomag/

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-kylo-ren-kezdocsomag/

És a Star Wars Sorsok - Ébredések kiegészítő

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-ebredesek-kiegeszito/

http://www.deltavision.hu/star-wars-sorsok-ebredesek-kiegeszito-36db/

További információk hamarosan!

4000 like

Facebook oldalunkon újabb kategóriát ugrottunk: a kedvelésekben az imént léptük át a 4000-et.

Ahogy azt egy korábbi bejegyzésben már írtuk, amikor tavaly belekezdtünk az aktívabb facebook-os jelenlétbe, egyértelmű döntést hoztunk abban a kérdésben, hogy számunkra csakis a tényleges szimpátia fontos - így eddig sem volt, és a jövőben sem tervezünk kötelező lájkolással járó tevékenységet. A szabad választásban hiszünk, és annál jobban örülünk minden efféle visszajelzésnek.
A 4000 szép, kerek szám, ezért úgy döntöttünk, hogy a jeles alkalom megünnepléseként mostantól egy hétig könyveink, képregényeink és szerepjáték kiadványaink 40 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a webáruházunkban!

Ráadásként, ezúttal az akciót kiterjesztettük a Cherubion és a Beholder által kiadott könyveinkre is! És ezt továbbgondolva érdeklődve várjuk, hogy lesz-e még idén 5000.

Összeállt a Könyvfesztivál programja - és arra gondoltuk, miért ne ünnepelhetnénk együtt?

(további részletek itt!)

Könyvfesztivál 2016

Magyar polcra magyar könyvet!

Manapság azokat az időket éljük, amikor nagyon nehéz pozitív hitet tenni bármi mellett, ami magyar, de mi úgy látjuk, hogy kiváló magyar írónőink és íróink vannak, akik legalább olyan jók, mint a külföldiek – sőt! Mi kedveljük őket, hiszünk bennük, így magától értetődően ott próbálunk nekik segíteni, ahol csak lehet! :)

Az akció az összes magyar szerzőnkre vonatkozik, írói álnévtől és alsorozattól függetlenül (tehát a Delta Vision Exkluzív, a Delta Varázs Katlan, a Delta Műhely és a M.a.g.u.s kötetei mellett a külön kiadott írói kötetekre (Gáspár András, Kornya Zsolt) is).
http://www.deltavision.hu/1848
Az akció csak a március 15. 0:00-tól 24:00-ig leadott rendelésekre érvényes!

Pratchett akció és nyereményjáték

A mai naptól már kapható Terry Pratchett Égből szőtt kalap című könyve!
Bővebb információk, beleolvasó pdf itt érhető el:
http://kiadoiblog.deltavision.hu/beleolvaso-terry-pratchett-egbol-szott-kalap/

Különleges akciónk keretében az összes Terry Pratchett könyvünk 30 %-os kedvezménnyel vásárolható meg 03.12-03.17-ig!
http://www.deltavision.hu/konyvek/delta-vision/eletmusorozatok/terry-pratchett/
(a teljes kedvezmény a vásárlás utolsó lépésében kerül levonásra)


Terry Pratchett: Égből szőtt kalap nyereményjáték!

A megjelenés alkalmából az új Égből szőtt kalap című kötet nyerhető!

Tovább!

Facebook oldalunkon a kedvelésekben az imént léptük át a 3000-et! Kis lépésnek tűnhet ez a mai világban, de igyekszünk kellően megbecsülni!

Amikor tavaly nyáron belekezdtünk az új, aktívabb facebook-os jelenlétbe, egyértelmű döntést hoztunk abban a kérdésben, hogy számunkra csakis a tényleges szimpátia fontos, így eddig sem volt, és a jövőben sem tervezünk kötelező lájkolással járó tevékenységet. A szabad választásban hiszünk, és annál jobban örülünk minden efféle visszajelzésnek. :)
Mivel a 3000 szép, kerek szám, úgy döntöttünk, hogy a jeles alkalom megünnepléseként mostantól egy hétig (azaz március 1-ig) könyveink, képregényeink és szerepjáték kiadványaink 30 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a webáruházunkban!

És ezt továbbgondolva derűs lélekkel várjuk, hogy ez a szám 4000 vagy akár 5000 legyen még az idén… mert kapni mindig jó, de adni még jobb!

Sokat gondolkodtunk, mivel lephetnénk meg benneteket Karácsonykor. Sajnos olyasmit nem adhatunk, ami már a Tiétek - az olvasás és a könyvek szeretetét. Ezért abban próbálunk segíteni, hogy másokkal is megoszthassátok ezt az élményt. Az elmúlt 23 napban próbáltunk mindenkinek kedveskedni valamilyen kedvezménnyel, de rengetegen jeleztétek, hogy a Nektek szóló akcióról lemaradtatok, és örülnétek ha megismételnénk a kedvezményes napot. Erre keresve sem találnánk jobb alkalmat a mainál, ezért úgy döntöttünk, hogy 2015. december 27. (vasárnap) éjfélig a korábbi kedvezményeink még egyszer életbe lépnek! Böngésszétek át kínálatunkat, és válogassatok magatoknak vagy szeretteiteknek a szerteágazó akciók közül! Részletek!

Könyvheti akcióink 2015.05.29. 15:27:18

Könyvheti akcióink

Kedves jelenlegi és leendő olvasóink!

Szombaton és vasárnap két magyar szerző is kötetlen író-olvasó találkozót tart. Mindkét alkalommal lehetőség nyílik dedikálása, és megtudhatók műhelytitkok a már kiadott és a még készülő regényeikről.
A jelenlétükben a péntekre hirdetet magyar szerzők akciója is él.

Valentin-napi akció 2015.02.12. 17:00:00

Valentin-nap