Kiadónkat jól ismerő olvasóink számára régóta nyílt titok már, hogy a mester mindig is különleges helyet foglalt el a szívünkben. Ezért is vált a 2006.07.28-i nap olyan felfoghatatlanul szomorúvá, mert annyi kiváló történet maradt még benne… és ezért nehéz pillanat nekünk még ma is arról beszélni, hogy lehetne méltóképpen tisztelegni a munkássága előtt.

David Gemmell halálának tizedik évfordulójára, pontosan 07.28-án jelentetjük meg az emlékére készült, Legendák című novelláskötetet, amelyben olyan klasszis írók szerepelnek, mint például Joe Abercrombie, Tanith Lee és Juliet E. McKenna. Számunkra lényeges apróság, hogy a bevétel meghatározó részét továbbítjuk a Gemmell követőit tömörítő, fiatal tehetségeket támogató alapítványnak.
http://www.deltavision.hu/legendak-antologia/

Kiadón belül sokat ötleteltünk, milyen akcióval segíthetnénk Nektek, olvasóknak. Sokáig tartotta magát az az elképzelés, hogy mennyiségi akcióban gondolkozzunk, ahol mondjuk két kötet vásárlása után lehetne választani ajándékba bármelyik Gemmell kötetet. Végül arra jutottunk, hogy ez nem illene David Gemmellhez, mert a legtöbb műve, a heroikus fantasy legszebb értékeivel önmagáért beszél – és nem szorul arra, hogy külön ajánlani kelljen. Az akciónak így csak a szellemiségét vettük át, de nem szerettük volna korlátozni, és darabszámhoz kötni… a David Gemmell emlékére kiadott akciónk tehát az, hogy bármilyen könyvünk 33 %-os kedvezménnyel vásárolható meg július 31-ig.

Amivel különleges meglepetést szeretnénk a szerencsés nyerteseknek, az a David Gemmell nyereményjátékunk. Ezt külön meghirdetjük a facebook-ot és a moly.hu-t követő olvasóink számára is. Mindkét esetben két-két nyertest sorsolunk, akik öt, tetszőlegesen választható David Gemmell kötetet nyerhetnek.

Facebook-játék:
Itt az alábbi posztot lájkolók és megosztók között sorsolunk ki köteteket (azaz aki mindkettőt megteszi, növeli az esélyeit).
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.468016811518.248904.61902571518/10153817958621519/?type=3&theater

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!
https://moly.hu/karcok/740124

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!
Mindkét játék július 31. vasárnap éjfélig tart!
Sorsolás augusztus 1-én, hétfőn!

Játékra fel!