A következőkben néhány fontosabb kérdésre szeretnénk választ adni elektronikus kiadványainkkal kapcsolatban.

A vásárlás menete

E-könyveink vásárlási menete nem különbözik jelentősen papír alapú könyveinkétől. Ha csak e-könyveket raksz a kosaradba, szállítási költség nem keletkezik és csak a PayPal vagy a bankkártyás fizetési mód elérhető. A vásárlás utolsó lépéseként honlapunk automatikusan átirányít a PayPal vagy az OTP Bank Nyrt. fizetési oldalára, ahol biztonságos módon megtörténhet a fizetés. Honlapunk bankkártya adatokat nem tárol, és a banki fizetési felületről sem kapunk ilyen információkat. Amint a fizetés sikeresen teljesült a banki felület visszairányít a honlapunkra. A vásárlásról elektronikus számla készül, amit később bármikor megtekinthetsz.

Az e-könyvek letöltése

A megvásárolt köteteket a weboldal tetején található Személyes beállítások menüpont E-könyveim letöltése lapján érheted el. Ha elveszett, megsérült az e-könyv fájlod, vagy egy javított verziót jelentetünk meg, innen korlátlan alkalommal újra letöltheted.

Ugyanitt tudod letölteni és kinyomtatni a vásárlásod mellé kiállított számlát is. A számla minden vásárlásod mellé automatikusan generálódik, ezért kérjük hogy adataidat pontosan add meg, mert utólag nehézkes ezek módosítása.

Formátumok

Jelen pillanatban e-könyveink a két legjelentősebb formátumban, EPUB és Mobi (Amazon Kindle) formátumban is elérhetőek. Ha egy könyvet megvásárolsz, mindkét formátumot elérhetővé tesszük számodra.

Hibák

E-könyveinket a lehető legnagyobb gondossággal készítettük el, de lehet hogy így is maradtak benne hibák. Ha ilyenekkel találkozol kérlek a hiba leírásával küldj egy e-mailt az info@deltavision.hu címre és mi igyekszünk mielőbb javítani.

Verziók

Folyamatosan karbantartjuk e-könyv állományainkat, javítjuk a benne lévő hibákat. Egy e-könyv megjelenéskor a v1.0 verziószámot kapja és folyamatosan léptetjük a számozást a javítások alkalmával. Minden javított könyvet ingyenesen elérhetővé teszünk E-könyveim letöltése oldaladon. A verziószám változásról jelen pillanatban még nem küldünk külön értesítést, azokat a hírlevelünkben soroljuk fel.

Másolásvédelem

Kérjük, hogy megvásárolt e-könyveidet ne add tovább, ne küldd el másoknak, ne töltsd fel fájlmegosztó oldalakra! Egyrészt mert e-könyveink példányosított formátumban készülnek, minden egyes felhasználónk egyedi példánnyal rendelkezik, így könnyedén nyomon tudjuk követni, melyik vásárlónk állománya vált nyilvánossá. Másrészről kizárólag akkor bővíthetjük e-könyv kínálatunkat, ha ebben Te is segítesz bennünket azzal, hogy jogtiszta módon jársz el.

Nem titkolt célunk ugyanis, hogy a hagyományos formában megjelent kiadványainkból minél több elektronikus formátumban is megvásárolható legyen, illetve a papír alakban esetleg be nem szerezhető könyveket legalább digitális formában elérhetővé tegyük. Az illegális, rontott szövegű, úgy-ahogy beszkennelt másolatok azonban értelmetlenné teszik törekvéseinket. Ne feledd: a jogszerűen megvásárolt e-könyv praktikus, kényelmes, környezetkímélő és szövege az idő múltával csak egyre jobbá válik!

E-könyveinkkel kapcsolatos kérdéseidet, észrevételeidet várjuk a kiadó fórumán!

További részletek a vásárlás általános feltételeiről.