"[...] varázserőnk forrása, melyet találóan neveznek a Hatalom Italának. Mások számára halálos méreg, nekünk beavatottaknak azonban mágikus képességeink záloga. Az elkészítése hagyományonként és iskolánként változik, hatásuk azonban hasonló: képes felhasználója életerejét varázserővé alakítani. 
Számtalan kontár és vajákos képes efféle kotyvalék előállítására, azonban csak a kiválasztott kevesek ismerik a leghatékonyabb főzet, a Keserű Vér készítésének titkát.
 

Szükséges alapanyagainak sokszínűsége miatt elkészítése a szokásosnál is körülményesebb, ám ha értő gonddal állítják össze, ez a kesernyés ízű, sűrű, már-már feketébe hajló, vörös színű, ragacsos folyadék számos előnyt nyújt: élesíti felhasználója érzékeit, fokozza koncentrációját. Kellemetlen mellékhatása, hogy a felhasználót jobban megviselik az őt ért lelki és fizikai megrázkódtatások. [...]"

részlet egy ismeretlen Ascens Morga magitor feljegyzéseiből
 

Hatalom Itala


Vásárolj most webáruházunkból bármilyen M.A.G.U.S. társasjátékot ( Shuluri viadalÁrnyékháború társasjáték ); M.A.G.U.S. világbemutató kötetet ; egy M.A.G.U.S. regény vagy antológia mellé még egy tetszőleges Delta Vision vagy Cherubion kiadványt, és minden megrendelésed után egy Hatalom Itala - Keserű vér energiatalt adunk ajándékba!