Húsvét 2016

Ahogy azt tőlünk lassan már megszokhattátok, úgy általában csakis egy irányba szeretünk gondolkodni - ha ünnep, akkor meglepetés, és miért ne ünnepelhetnénk együtt akár most is.
Húsvéti akciónkat - rendhagyó módon - egy hírrel együtt kell felvezetnünk. Régóta esedékessé vált, hogy a régebbi kiadványainkkal lekövessük a piaci árváltozásokat, de jó ideje próbáltuk ezt húzni, halasztani, amíg lehetett. Most eljött az a pillanat, amikor nincs tovább: így áprilistól minden háromezer forintnál olcsóbb kiadványunk árát 2990 forintra emeljük.
Viszont addig... ahogy a tavalyi, nagy sikert aratott Könyvroham csomagokat is azért találtuk ki, hogy minél több olvasó feltölthesse a polcait, úgy a múlt heti, március 15-ei kampány is ezt a célt szolgálta - és a visszajelzések azt mutatták, hogy sokan szerettétek ezeket az extra lehetőségeket. És ha valamit sokan kedvelnek, azt illik megbecsülni. Végül is három a magyar igazság, itt a tavasz, legyen úgy, ahogy azt sokan kívánták.

Különleges húsvéti akciónk keretében minden, az alábbi linkről elérhető kiadványunk egységesen ezerötszáz forintért megvásárolható!
http://www.deltavision.hu/husvet/?dir=asc&limit=45&order=szerzo&p=1

A háromszázhuszonnyolc kötet között rengeteg jól ismert író és sorozat szerepel:
- M.a.g.u.s. antológiák, és regények,
- DragonLance (többek között Weis & Hickman Sárkánydárda Krónikák és a folytatások),
- Forgotten Realms (R.A. Salvatore és sokan mások),
- Vampire regények,
- olyan híres szerzők, mint Anne McCaffreyBrandon Sanderson, Greg Keyes, Peter S. Beagle, valamint még néhány Terry Pratchett kötet is,
- David Gemmelltől sok minden, a teljes Drenai-saga, a Rigante-ciklus,
Berserk, I-Huan, és Legend of the Five Rings, a Képzelet Mesterei, Delta Műhely kötetek,
- természetesen a magyar írók is: Gáspár András (Kiálts farkast), Raoul Renier (Mersant ciklus), Brandon Hackett,
- és még sokan mások.

Háromszázhuszonnyolc könyv, csak most, március 28. éjfélig, extra kedvezményekkel!
http://www.deltavision.hu/husvet/?dir=asc&limit=45&order=szerzo&p=1
(az oldalon alapértelmezetten a szerzők neve szerint rendeztük a listát, de ez a bal felső sarokban sorozatokra (pozíció), címekre (terméknév), és a megjelenés idejére is változtatható!)
 
"Ha kifogyott a szóda, és végeztél az evéssel, helyezd magad kényelembe, s lazíts néhány regénnyel!"