Karácsonyi akció

Nálunk az áldott karácsony már most elkezdődött, és egészen az év végéig tart!

Kedves jelenlegi és leendő Vásárlóink!

Aki követett minket az elmúlt években, az már megszokhatta tőlünk, hogy ha december, akkor fergeteges DV akciók jönnek, napról napra más. Idén már kifejezetten sokan előre érdeklődtetek, hogy ezúttal mi várható - sőt, ahogy elmúlt a december elseje, még figyelmeztetések is érkeztek, hátha esetleg most csak elfelejtettük élesíteni a beállításokat. Nem így történt, ez az időszak számunkra is kiemelten fontos, és változatlanul azt szeretnénk, hogy az lehessen számotokra is. Az időbeni elcsúszásnak pusztán technikai akadályai voltak, és az, hogy ezúttal másféle akciósorozatban gondolkodtunk, mint ami eddig volt. Ami régi és jól bevált, azt szeretjük megtartani, de ennél jobban már csak az újításokat szeretjük, mert abban mindig több az izgalom, a vibrálás, és a lehetőség, hogy valami még jobban sikerüljön, mint eddig. :) Az idei évben nem lesznek naponta változó akciók - ellenben az összes kedvezmény elérhető lesz az év hátralévő minden napján.

Az akciók a könyveinkre, a szerepjátékokra, a képregényekre, a kártyákra és természetesen a társasjátékokra is vonatkoznak. 20- tól egészen 60%-ig terjednek a kedvezmények, termékenként változóan. Reméljük, hogy ki-ki megtalálhatja majd a maga számítását, és a kedvenc szerzőivel, könyveivel vagy bármelyik másik, általa választott termékünkkel búcsúztathatja a 2016-os esztendőt. :

http://www.deltavision.hu/karacsonyi-akciok/

Nyereményjáték és akció egyben!

Szeretnénk, ha minél többen értesülnétek ezekről a fantasztikus lehetőségekről, ezért örülnénk, ha minél többen megosztanátok,
kommentelnétek és amennyiben "szeretitek", szeretnétek ezt a hírt. Hogy mi is kedveskedjünk nektek, a megosztók között kisorsolunk egy 5000 és egy 10 000 forintos ajándékutalványt.

Moly.hu játék:
Hívd meg egy ismerősödet az alábbi karchoz hozzászólásban, és figyelj minket a molyon!
https://moly.hu/karcok/818910
Ha a hozzászólások száma eléri a 625-öt, megduplázzuk a nyertesek számát.

Facebook játék itt:
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.468016811518.248904.61902571518/10154247087636519/?type=3&theater
Ha a kedvelések és a megosztások száma eléri a 625-öt, megduplázzuk a nyertesek számát.

A játék december 17. szombat éjfélig tart.
Sorsolás december 18-án, vasárnap.