Kedves Olvasók!

Merész álmok, sötét titkokA Delta Vision Kiadó a Merész álmok, sötét titkok antológia megjelenése alkalmából június 22-én (vasárnap), 10 órai kezdettel dedikálással egybekötött könyvbemutatót tart a budapesti Sárkánytűz boltban (1092 Budapest Ferenc körút 40.). A találkozón a Szkriptúra III. (Észak lángjai: a lobogók árnyékában) novellapályázat legjobb tíz írásának szerzőjével kötetlen író-olvasó beszélgetésre is lehetőség nyílik.

 

Az ifjabb civilizációk számára sosem jött rosszabbkor zászlóháború a tizennegyediknél.

Az első és a második vörös hadúr halott, Tarín lobogója odaveszett, az Északi Szövetség legkiválóbb stratégája, Eligor herceg nyomtalanul eltűnt. A fekete hadurak és Toron egysége ezzel szemben rendíthetetlennek tűnik, és ahogy a fekete lobogók hadai átlépik a dwoon határt, a harcok és intrikák Erentől egészen Sinemossáig, Alidartól Gro-Ugonig megrengetik Északfölde rendjét.

 

 Az „Észak lángjai: a lobogók árnyékában” novellapályázat győztesei a M.A.G.U.S. szerepjáték húszéves jubileuma alkalmából tisztelegnek Wayne Chapman világteremtő regénye előtt, és a kezdetek klasszikus értékeit megőrizve új árnyalatokkal gazdagítják a tizennegyedik zászlóháború történetét.

 
A találkozón jelen lesznek (a lista a visszajelzésektől függően változhat):

- Fazekes Árpád (Jace Brennan)
- Kiss Gyula
- Körtvélyes Ákos
- Mártonffy Mandula (Mira Sandoval)
- Mészáros Márton
- Rónay Péter
- Weisz Attila Róbert

A kiadó képviseletében Gáspár András (Wayne Chapman) és Erdélyi István (Raon, Heidel Dan).

A nap folyamán a M.A.G.U.S. sorozat kötetei kedvezményes áron megvásárolhatók!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!