Kedves Olvasóink!

Ismét eltelt egy év, de mi megint itt leszünk. Igaz ez már nem a 20. hanem a 21. könyvfesztivál. Ez egy bűvös szám, ezért úgy éreztük, legalább ennyi féle meglepetéssel és akcióval kell hogy kedveskedjünk. Indulásnak mindjárt azzal, hogy Az Idő Kerekének, ennek a méltán nagy sikerű sorozatnak a záró darabjait itt lehet először megvásárolni. Ráadásul, egy kis példányszámú különleges kiadást (természetesen gondoltunk arra is, hogy a sorozat korábbi kötetei mellett is jól mutasson a polcon). Akik esetleg nem jutnának el a Millenárisra, azoknak sem lehetetlen persze ehhez hozzájutni, csak - limitált kiadásról lévén szó - megfelelően elöl kell álljanak az előrendelési sorban.

A rendezvényen a dedikálások és kerekasztal beszélgetések (ez nem biztos, mert tavaly is négyzet alakú volt) mellett folyamatosan igyekszünk mindig más és más kedvezményt biztosítani. Lesznek időhatáros akciók, de persze lesznek az egész rendezvényt végig kísérők is. Biztosat csak a helyszínen lehet majd megtudni.

A dedikálások és meghívott vendégek szombaton és vasárnap állnak majd a vártán. Szombaton délelőtt 11 órától  délután 1-ig Varga Csaba Béla állja a kérdéseket. Ő nem csak a tavalyi év egyik igen jól sikerült könyvnek, a Hetedíziglennek a szerzője, hanem ő fordította a fesztivál könyvünket, Robert Jordan & Brandon Sanderson: A Fény emlékezetét is. Ráadásul a helyszínen lehetőség nyílik beleolvasni készülő a kötete, a Féregszív-trilógia második részének egyik fejezetébe is!

Szombaton délután pedig sok szeretettel várunk mindenkit, aki már írt, éppen ír, vagy írni fog M.A.G.U.S. regényt vagy novellát. 15:00-tól 17:00-ig Erdélyi István (Raon) - ezen könyvek szerkesztője - fog a remélhetőleg igen népes hallgatósággal és beszélgetőpartnerekkel foglalkozni. Természetesen általános szerkesztői témákkal is lehet őt keresni.

Vasárnapra is marad még vendégünk: dr. Kiss Edit a Fordulópontok kötetünk egyik szerkesztője és szerzője fog dedikálni és beszélgetni a műve iránt érdeklődőkkel 14:00-tól 15:00-ig  (ami igény szerint meg is hosszabbítható).

Azt hiszem már csak az maradt ki, hogy hol is leszünk pontosan. A B épület 47-es standján. Ott ahol tavaly is, csak most egy kicsit nagyobb területen. Mert ugye sok jó ember kis helyen is elfér, de mi mindenkit várunk. Habár aki a könyveket szereti, az annyira rossz ember nem lehet…

További részletek, programok, tájékoztató a http://www.konyvfesztival.com/ weboldalon

Várunk benneteket sok szeretettel,
Delta Vision kiadó 

 Könyvfesztivál térkép