Könyvfesztivál 2016

Összeállt a Könyvfesztivál programja - és arra gondoltuk, miért ne ünnepelhetnénk együtt?

A Könyvfesztivál számunkra minden tavasszal különleges ünnep, és szeretnénk, ha nektek is az lehetne. Mivel idén hét új megjelenéssel készültünk, arra gondoltunk, érdemes bízni a hetes szám varázserejében... ezért most olyan könyvcsomagot lehet nyerni, amelyben HÉT, általunk kiadott kötet tetszőlegesen választható. Ezek lehetnek az új megjelenéseink, de lehetnek régebbi kiadványaink is.
És mert egy ilyen csomaggal csak minimális esély lehet nyerni, úgy döntöttünk, hogy ezúttal két nyertest is sorsolunk!
Emellett igyekszünk meghálálni azt a figyelmet és aktivitást is, amit a közelmúltban a facebook és moly.hu oldalunkon kaptunk - így mindkét helyen külön nyereményjátékot tartunk: azaz két győztest sorsolunk a facebbok és kettőt a moly.hu játékosai között is!

Facebook-játék:
Itt az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsolunk ki  a két győztest (azaz aki mindkettőt megteszi, növeli az esélyeit).
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.468016811518.248904.61902571518/10153606140861519/?type=3&theater

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Moly.hu játék:
Itt pedig hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!
http://moly.hu/karcok/691731

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!
A nyeremények a standunknál is átvehetők a Könyvfesztiválon, de ezesetben előre le kell egyeztetnünk a választott köteteket, és így előre összeállított csomaggal várhatjuk a győztes.
Mindkét játék április 20. szerda éjfélig tart!
Sorsolás április 21-én, csütörtökön!

Játékra fel!