Gaura Ágnes: Lidérnyomás


Harapj rá te is az alternatív Magyarországon játszódó, népszerű Borbíró Borbála-sorozatra, melynek már harmadik kötetét, a Lidércnyomást is megrendelheted! Ennek örömére lehetőséget biztosítunk arra, hogy Gaura Ágnes bármelyik regényét névre szóló dedikálással együtt rendeld meg kiadónktól Karácsony előtt, és így nem csupán magadat, de szeretteidet is meglephesd a sorozat dedikált köteteivel.

Az írónő két alkalommal fogja dedikálni az így rendelt könyveket: december 2-án és december 16-án. Ennek megfelelően, a december 1-ig megrendelt dedikált köteteket december 3-tól tudjuk postázni vagy átadni, illetve a december 2. és 15. között megrendelt köteteket december 17-től tudjuk postázni vagy átadni.

Amennyiben dedikált kötetet szeretnél, megrendeléskor a „Megjegyzés a rendeléshez” rovatba feltétlenül tüntesd fel, hogy dedikálással kéred. Azt, hogy melyik kötethez milyen névre szóló dedikálást kérsz, jelezheted vagy Gaura Ágnes facebook oldalán privát üzenetben, vagy beleírhatod megrendeléskor a Megjegyzés a rendeléshez” rovatba.

Magyar nyakba magyar szemfog! – Avagy: misztikus nyomozás, melyben a lélek a tét, magyar élőholtak, rengeteg humor, és mindez dedikálva. Rajtunk nem múlik a különleges Karácsony!