nonap

Közeleg a nőnap, és ami jár, az jár: akár a társunkról, édesanyánkról, lányunkról, barátnőnkről, bármilyen kedves hölgyismerősünkről van szó. :)
Emellett arra gondoltunk, ez egy kiváló alkalom arra, hogy régi és leendő olvasóink néhány kötetünk boldog és büszke tulajdonosa lehessenek. Illetve valahol ezúton is próbálunk segíteni a hétköznapok darálójába temetkezett férfitársainknak, hogy ne kedd reggel döbbenjenek rá arra, milyen nap is van. :)

Minden könyvünk (a Delta Vision és a Cherubion Kiadótól is), szerepjátékos kiadványunk, képregényünk akciósan vásárolható március 8. éjfélig! Az akcióhoz legalább három kötetet kell vásárolni, ekkor aktiválódik a kedvezmény: az egyik kötet ingyenessé válik, azaz ez 33 % kedvezménynek felel meg. Az akció különlegessége, hogy nem sima 2-őt fizet, 1-et kap akció, hanem a 33 %-os kedvezmény a további kötetet vásárlására is áll! Sőt, az akció ezúttal az előrendeléses termékeinkre is érvényes!
http://www.deltavision.hu/webaruhaz/

Ehhez kapcsolódik ötödik nyereményjátékunk, amelyben a nőnapi különlegességként a nyertes bármelyik magyar vagy külföldi női szerzőnk kötetéből választhat egyet.
Azaz választható egy
- Gaura Ágnes,
- J. Goldenlane,
- Ta-mia Sansa,
- Robin Hobb,
- Ursula Le Guin,
- Gail Z. Martin,
- Laura Gallego Garcia,
- Stina Leicht,
- Erin Bowman,
- Margaret Weis,
- Anne McCaffrey kötet!

(Fontos! A nyeremény csak a Delta Vision kiadó által megjelentetett kötetekre áll, a linkelt oldalon esetenként megjelenő, más kiadók termékeire nem érvényes!)

A játék ezúttal is facebook és moly alapú.

Facebook játék:
Itt az alábbi poszthoz hozzászólók, a posztot lájkolók és megosztók között sorsolunk ki köteteket (azaz aki mindhármat megteszi, növeli az esélyeit).
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.468016811518.248904.61902571518/10153481373146519/?type=3&theater

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!
http://moly.hu/karcok/670319

Mindkét játék március 7. hétfő éjfélig tart.
Sorsolás március 8-án!

Játékra fel!