Társasjátékok Ünnepe

A Társasjátékok Ünnepe rendezvény az ország legnagyobb társasjátékos fesztiválja. Több száz kipróbálható játék, a klasszikusoktól kezdve a legújabb társasjátékokon át az igazi különlegességekig! Szakértő játékmesterek segítenek eligazodni a világ legjobb játékai között. Az idei nemzetközi társasjáték újdonságok széles palettája is kipróbálható.

A rendezvényen a M.A.G.U.S. Örökség együttműködés égisze alatt a Delta Vision Kiadó és a Lunir Kft. is képviselteti magát, külön asztallal.

A Lunir Kft. bemutatót tart az új M.A.G.U.S. szerepjáték rendszeréről. Lehetőség nyílik találkozni, beszélgetni a fejlesztőkkel, és az új rendszer egyes elemei is kipróbálhatók.

A Delta Vision Kiadó széles termékpalettával lesz jelen az árusító asztaloknál. Szívesen beszélgetünk bármilyen, a kiadót érintő témában, illetve meghatározott időpontokban íróinkkal is lehetőség nyílhat dedikálásra, kötetlen beszélgetésre (a meghívott írókról és a leszervezett programokról később nyújtunk tájékozttást).

Időpont:

November 30-án (szombat) 10:00-20:00
December  1-én (vasármap)  10:00-19:00


Belépődíj:

Felnőtt jegy: 1200 Ft
Gyerekjegy (14 éves korig): 700 Ft
Családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek):  2200 Ft


A belépőjegy ára a Delta Vision Kiadó és a Lunir Kft. asztalánál található M.A.G.U.S. kérdőív kitöltésével teljes összegben levásárolható a helyszínen a Delta Vision Kiadónál!

Helyszín:

Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház
1165 Budapest, Hunyadvár u. 43/b.

Megközelítés:

Az Örs vezér tere metróvégállomástól induló HÉV Imre utcai megállójától gyalog, vagy a 176E és a 276E jelzésű autóbuszok Hunyadvár utcai megállójánál leszállva.

A rendezvényről további részletek: http://www.tarsasjatekos-olympia.hu/tarsasjatek-unnep/

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Nagyobb térképre váltás