Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Greg Keyes: Hollóisten - II. kötet

Hollóisten (2. kötet)

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A roppant Folyam, ez a hatalmas és éhes isten a hegyektől a távoli tengerig kanyarog, és a földek, amelyeket érint, az uralmát nyögik. Erejének senki sem állhat ellen: minden más istent és szellemet felfalt, vagy elűzött a maga közeléből. Ám a pusztákon, ahol már nincs hatalma, csak úgy nyüzsögnek a kisebb-nagyobb természetfölötti lények, szellemek és lelkek.

Hezsi, a Váltott Isten elől menekülő nhóli hercegnő azonban a nomád mángok között sem lel menedékre. S bár saját sámánhatalmával is meg kell birkóznia, mind világosabban látja: addig nem lesz nyugta, míg véget nem vet a Folyamhoz fűződő kapcsolatának. De az isten feletti győzelem nem csak neki fontos immár, és döntései az egész világot megváltoztathatják.

Khe, aki kevesebb, de egyben több is egykori önmagánál, a Folyam küldötteként indul el a hercegnő kézre kerítésére. Kutatása során szörnyű igazságokra derít fényt istenét illetően – de a Folyam ereje egymagában kevés ahhoz, hogy eligazodjon a világban.

Mindez pedig talán épp úgy zajlik, ahogy azt a Hollóisten eltervezte – mert bármekkora is a Folyam hatalma, a csalárd és ravasz Holló képes túljárni mindenki eszén. Talán csak a halandókén nem.

A Váltott Isten gyermekei színpompás, gazdag világán istenek és halandók vetélkednek egymással a hatalomért – Greg Keyes könyvciklusa a felnőtt, értékteremtő fantasy alapműveinek egyike.

Megjelenés: 2011.03.25.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Greg Keyes
Fordító: Tamás Gábor
Borítófestő: Tom Kidd
Terjedelem: 480 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 89 3
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!