Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Martin Delrio: Igazság és árnyak

Igazság és árnyak

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A múlt alkalommal a felföldi erők vereséget mértek Anasztázia Kerenszkijre, amikor megtámadta a Northwind bolygót. Mivel Northwindi Ezred katonái több világban is teljesítenek szolgálatot, a felföldi erőknek segítségére van szüksége ahhoz, hogy véget tudjanak vetni az Acélfarkasok támadásainak.

Olyan híresztelések kaptak szárnyra, hogy Anasztázia Kerenszkij a Northwind bolygón tartózkodik. Ha ez tényleg így van, akkor az Acélfarkasok is a közelben ólálkodnak. Ezekiel Crow és Tara Campbell felderítő erőket küld a felkutatásukra, de arra nem számítanak, hogy az ellenség közelebb van mint gondolnák.
Anasztázia úgy gondolja, hogy a háborúktól sújtott Köztársaság nem tudja megállítani őt abban, hogy végül mégis csak trófeájaként tudhassa a Northwind bolygót. Azt azonban nem veszi észre, hogy olyan szövetségesei vannak, akiket nem képzelt annak, és olyan ellenségei, akikre nem is gyanakodott.
Eljött hát az igazság pillanata Crow, Campbell és Kerenszkij számára, amikor a hazugságok lelepleződnek, hogy dönteni lehessen egy világ sorsáról.

Megjelenés: 2004.05.10.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Martin Delrio
Fordító: Zaránd Fruzsina
Borítófestő: Ray Lungren
Terjedelem: 255 oldal
ISBN szám: 963 9474 90 8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!