Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Wayne Chapman: Karnevál

Wayne Chapman: Karnevál

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A zászlóháborúban megfáradt fekete dalnok nyugalmat és feledést keres a narvani karneválon, az ingoványra épült város falai közt azonban csak sötét szenvedélyt, ősi titkokat és halálos veszedelmet talál. A helyi trónörökös testőreként egy ámokfutó gyilkossal és egy bosszúálló szellemmel, a talavrai fejedelem adósaként egy gorviki romlásszektával, a nagy ellenfelét üldöző Nogren Praedarmon fegyvertársaként magával Kránnal kerül szembe... hogy lángvörös hajú szerelme korábbi kedveséről, a tanítványa lelkére pályázó démonfajzatról és a mindenütt jelenlévő toroniakról ne is beszéljünk.

Chapman irányzatteremtő sorozatának hőse egyenlőtlen harcba kezd, kalandozói múltjában keres menedéket az eleve elrendelt jövő elől... és fordulatok során át jut el a felismerésikg, hogy aki a Jelet hordozza, nem úr többé önnön sorsa felett.

Megjelenés: 2010.04.07.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Wayne Chapman
Borítófestő: Havancsák Gyula
Terjedelem: 602 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 63 3
Kötés: keménytáblás
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Lebilincselő,letehetetlen könyv. írta Holdkereső

    Számtalanszor olvastam már ezt a könyvet de nem tudom megunni.Mindig akad olyan árnyalata amire előzőleg nem figyeltem fel.Mesteri ketettörténet,izgalmas cselekmény.Harc,misztikum,dráma happy end mesteri elegye.Első oldaltól az utolsóig mozgalmas,izgalmas,nyoma sincs benne vontatottságnak,erőltetettségnek.Vigyázat!Élmény olvasni!Nem fogod letenni ezt a könyvet.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!