Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Malcolm J. Hunt: Kígyószív

Kígyószív

Készleten

Normál ár: 3990 Ft

Kedvezményes ár: 3392 Ft

Részletek

A XIV. zászlóháború befejeztével Észak lángjai kihunytak ugyan, ám Gro-Ugon földjén új harc veszi kezdetét. Az orkok vérrel és erővel összekovácsolt törzsszövetsége fellázad a Kard Testvériség lovagjainak uralma ellen, és a rend fellegvárának, Reagnak az ostroma akár a mindent eldöntő csatát is jelentheti. Az orkok küzdelme egyszerre szabadságharc és vallási háború, hiszen korábbi uraik egyben gyűlölt teremtőjük, Orwella fanatikus hívei is.

Miközben Egar din Branig, a lovagrend hadmestere rá kell döbbenjen, hogy legfőbb ellenségei a várfalakon belül vannak, az orkok között, a matriarchátusban élő Holdimádók törzsének sámánja olyan titkokra bukkan, amely egész törzse létét fenyegeti.

Malcolm J. Hunt második regénye Reag ostromának lebilincselően izgalmas történetével mutatja be a kardlovagok életét, az orkok történelmi tettét, valamint Orwella egyszerre szent és átkozott misztériumait. Az ádáz csatákban az emberek és orkok mellett a Kárhozat Asszonyának két eszmerendszere, az arc nélküli hatalom és a pusztító erő útja is összecsap – ékesen bizonyítva, hogy a Kígyószív két viperájának küzdelmeiben csakis egy igazi győztes lehet.

Megjelenés: 2016.12.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Malcolm J. Hunt
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 512 oldal
ISBN szám: 978-963-395-192-7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Kornya Zsolt

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Meglepően szórakoztató és fordulatos cselekmény, hiteles karakterekkel írta HeGe

    Kimondottan kellemes meglepetés; szórakoztató, érdekes a több szálon futó cselekmény, érdekes és hiteles szereplőkkel. Külön tetszik, hogy a gonosz szolgálatában állók is emberek, nagyon is érthető motivációkkal, nem az a fő jellemzőjük, h "elvetemült". Még hiánypótlónak is nevezhető, időben épp az Észak Lángjai után játszódik, egy másik szemszögből ábrázolja az ottani eseményeket és azok következményeit. Igényesen megírt regény, a leírások szemléletesek, de nem terjengősek, a párbeszédek nem faék egyszerűek, ám nem is beszél mindenki szóvirágokban. Csak azért nem 5 csillag, mert akkor mennyit adjak egy David Gemmel könyvre?! ;) A szerzőnek hatalmas gratuláció és további sikeres munkát kívánok; csak így tovább!!!

  2. Még sok ilyen műre lenne szükség írta Tander Golton

    Végre-végre! Izgalmas, fordulatos, kellően pártatlan és meglepő történet, amely előreviszi az ynevi történelmet, felvonultat régi és új hősöket, minőségi a nyelvezete és szóhasználata, nem utolsósorban nem-MAGUS-osoknak is élvezhető!
    Azt mondanám, "féldark" - folyik vér bőven, de nem a terror vagy horror, hanem a váltakozó eredménnyel folyó ostrom a lényeg! Remélem, sok hasonló műhöz lesz még szerencsénk!!!


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!