Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Antológia: Köderdő

Köderdő

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Részletek

Mint levelek a viharban... úgy sodródnak bajba újra meg újra Sorsgúnyoló Gruskin és manótársai a sárkányok elleni háborúban. Már az első összecsapásban holtak tucatjai kerülnek halotti máglyára, pedig csupán három kölyöksárkány érkezett ellenük. Valamit tenni kell! De mit?
Althira, a lélekben olvasó leány és varázstudó társai titokzatos nyomokat követve jutnak el Drahmor Frems kolostorába. A közeli várban egykori mentorukra számítanak, de a nagy hatalmú mágus helyett démonszerű lényeket találnak. Meg egy különös, aranyszínű párducot, ami a rejtélyek kulcsa lehet... A Limbón, a Káosz Létsíkján dől el, melyik faj uralja majd Worluk világát az elkövetkező évszázadokban. A bajnokok bajnokai érkeznek ide, hogy összemérjék erejüket a Káoszarénában. Ám úgy tűnik, a küzdelem eldől már jóval korábban, a Köderdőben...

 

Douglas Rowland: Levelek a Viharban

Eve Rigel: Az arany párduc

Raoul Renier: Az öreg koldus első meséje

Raoul Renier: Az öreg koldus második meséje

Raoul Renier: Az öreg koldus harmadik meséje

Colin J. Fayard: Áttörés

Rob Glancey: Dekádok

Robert Knight: Egy jóravaló fickó

Allen Newman: Köderdő

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Antológia
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 360 oldal
ISBN szám: 978 963 9566 613
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Szórakoztató történetek elegye írta Razor

  Douglas Rowland: Levelek a viharban: Rowland folytatja a Sárkányvérben megkezdett manó-sárkány háború történetét. Még az előző történet után is megvolt bennem a szkepticizmus, hogy miként szállhatnak szembe a manók a hatalmas sárkányokkal, de Doug szerintem hihetően mutatta be ennek lehetőségét. A történetről nem szeretnék spoilerezni, érdekes és fordulatos volt és nagyon tetszettek a múltat bemutató álomjelenetek.
  Eve Rigel: Az arany párduc: Ezzel a történettel egyetlen aprócska problémám van, mégpedig az, hogy közbülső történet. Nem szükséges hozzá az előzmények ismerete ill. maga a fősztori úgy ahogy le van zárva, de ettől függetlenül hiányérzetem volt. Az ellenség mindenesetre érdekes egy fajzat és az tetszett, hogy a két tápos varázsló sem volt azért terminátor.
  Raoul Renier: Az öreg koldus első, második, harmadik meséje: Ez a három történet összefügg, így egyben is nyilvánítok róluk véleményt. Jidort eddig nem ismertem, nos, most kaptam egy kis betekintést. A címnek megfelelően a három történet olyan, mintha egy el-elkalandozó koldus mesélne a múltjából. Szórakoztató volt mindhárom, de ez sincs lezárva, és tudtommal nem jelent még meg folytatása.
  Colin J. Fayard: Áttörés: Elsőre valami standard fantasynek indult, ahol jön a nagy rejtélyes elpusztíthatatlan ellenség, aztán a vége csavart rajta egy kellemeset és kissé Cherubionosan zárta le.
  Rob Glancey: Dekádok: Ez egy aranyos és vicces (bár nem a hangosan hahotázós fajta) történet egy a bosszúját – sikertelenül – betölteni próbáló kissé érdekes elf varázslóról.
  Robert Knight: Egy jóravaló fickó: Pár oldalas szösszenet egy szerencsétlen fickóról, aki csak boldogan szeretne élni az aktuális feleségével, de ez sajnos soha nem jön össze. Némi fekete humor befigyel.
  Allen Newman: Köderdő: Newman kisregényének kezdetén már sejtettem előre a befejezést, egy fő kivételével mindenki meghal, ő lesz a győztes. No, nem Newmanről lenne szó, ha valóban így történt volna :D A vándorút az idegen világon érdekesen volt leírva, a történet vége felé a gombamezős jelentnél viszont elsőre kapkodtam a fejem, hogy akkor ki hol merre pontosan, de szerencsére ez hamar le lett tisztázva. A befejezés pedig Newman-i lett, ismét.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!