Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Eric Muldoom: Boszorkánylovag

Eric Muldoom: Boszorkánylovag

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A végzetes Sötét Víz közeleg, és mindent bekebelez.

A világ a végnapjait nyögi. Mindazokra a biztos halál vár, akik nem tudnak bebocsátást nyerni valamelyik Örökkévaló Városba. A gond csak az, hogy ezek sosem maradnak egy helyben, és még építőik, a gőgös elf urak is tanácstalanok, merre keressék őket.

Az emberek – az egykori elf rabszolganépek – sorsa végképp kilátástalan. Ilyen helyzetben fordulhat elő, hogy egy kitaszított boszorkánylovagot indítanak útnak, találjon meg és foglaljon el egy ilyen legendás örökvárost.

Fekete Kullgant épp a vesztőhelyre cipelik, így nincs túl sok választása: elvállalja a küldetést. Kullgan talán csak egy mocskos szájú félbarbár, de amint harcról van szó, felülmúlhatatlan. Fiatal ugyan, de az életet máris képes sötét humorral megélni, és önmagát is mély iróniával szemlélni. Vér és halál – ez a jelmondata. Magához veszi varázspengéjét, és hagyja, hogy az események magukkal sodorják. Útitársai is akadnak: a sziklaelf harcos, a titokzatos Medini lány, és a sötételf varázsló. Vajon megbízhat bennük? Biztosan nem. Egyetlen dolog biztos: a túlélésért minden eszközt be kell vetnie.

Eric Muldoom regénye valódi klasszikus fantasy a kard és boszorkányság irányzatból. A kötet lapjain vakmerő hősökkel, mesebeli lényekkel, változatos helyszínekkel és meghökkentő kalandokkal találkozunk. Gazdag képzelőerő, érdekes világ, sodró lendület és sok akció jellemzi. A dark fantasy egyes stílusjegyei éppúgy felfedezhetők benne.

Megjelenés: 2014.06.12.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Eric Muldoom
Borítófestő: Pozsgay Gyula
Terjedelem: 384 oldal
ISBN szám: 978 963 395 035 7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Kitűnő írta Grengor

    A könyv számomra nagyon jó élmény volt, kedvet adott ahhoz, hogy újabb Ammerúnia könyveket vegyek. Ráadásul, elsősorban a saját magam szórakoztatására, szoktam novellákat írni és a könyv adta az ötletet, hogy hasonlóan E/1-ben múlt időben elkezdjek egy folytatásos sztorit.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!