Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

R.A. & Geno Salvatore: A potyautas

R.A. & Geno Salvatore: A potyautas

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Tizenkét éves, de máris oly titok őrzője, mely veszélybe sodorja az egész életét. Üldözött lett. Asbeel vadászik rá, ezért az árva fiú úgy dönt, hogy elhagyja Baldur Kapuját. Potyautasként hajózik ki a kalózvadász Tengeri Szellem fedélzetén, ahol a sötételf Drizzt Do’Urden személyében nem várt szövetségesre lel. Kalózokkal és a démon csatlósaival kell megküzdeniük, hogy átszelhessék a Kardok-tengerét, és Maimunnak közben meg kell fejtenie a titkot, amit őriz, és meg kell értenie, hogy mit is jelent valójában a család fogalma.  

Megjelenés: 2015.03.06.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: R.A. & Geno Salvatore
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Todd Lockwood
Terjedelem: 232 oldal
ISBN szám: 978 963 395 074 6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Jó kezdés, várom a folytatást. írta Darth Revan

    R. A. és Geno Salvatore: A potyautas
    Salvatore fiával írt közös regénye ifjúsági regény, elsősorban a 10-12 éves korosztályt célozza meg. Ennek megfelelően a megfogalmazás jó egyszerűbb, a fejezetek rövidek. A regény egy egyszerű kalandot mutat be, de azt nagyon szórakoztató formában teszi.
    Maimun egy fiatal, 12 éves srác, aki még kicsi korában árvaságra jutott. Nagy szerepet játszik az életében egy titokzatos kő, mely jócskán megnöveli a szerencse adagját. Egész gyerekkorában menekülnie kell, mások védelmére szorul. Perrault, a védelmezője elég gyakorlatias, akár másokat is hajlandó feláldozni, hogy megvédje a fiút. Maimun sarkában állandóan ott van az Asbeel nevezetű démon, aki a követ akarja. A menekülések közepette Maimun megismerkedik Deudermont kapitánnyal, a Tengeri szél parancsnokával és Drizzt-tel is. A Drizzt sorozat szereplői kizárólag a háttérben maradnak, a főszerep Maimuné.
    Egy könnyed kis jó olvasmány, ahol nagyon gyorsan pörögnek az események. Az első kötet végén több kérdés is még megválaszolatlan, és hősünk is nagy bajba kerül, így a lezáratlanság folytatásért kiált. Elsősorban fiatalabb olvasóknak ajánlom, illetve azoknak, akikben még él a kalandvágyó, meséket szerető gyermek. Akár első könyves élménynek is kiváló.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!