Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

R.A. Salvatore: A vadász éjszakája

R.A. Salvatore: A vadász éjszakája

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

Miután a Csarnok Vándorai ismét egyesültek, Drizzt Do’Urden úgy vélte, hogy végre sikerült kilépnie a sötétségből. A sötétség azonban nem engedi könnyen áldozatát.

A Démonháló mélyén Lolth istennő, a hazugságok és az árnyékok Úrnője hevesen tombol dühében.

Istennője akaratának engedelmeskedve Quenthel Baenre nagyasszonyanya oly nagyszabású tervet dolgoz ki Drizzt érzelmi és lelki megtörésére, amely alapjaiban rengeti meg Menzoberranzan Uralkodó Tanácsát.

Miután az orgyilkos Artemis Entrerit a drow-k ismét elhurcolják Mélysötétbe, elátkozza Drizzt nevét, de nem feledheti, hogy hajdani ellensége mit tett érte.

Drizzt, a csavargó drow a halálnál is nehezebb sorstól akar megmenteni egy régi barátot, és ezért a sötétség mélyére kell vezetnie a Vándorok újonnan egyesülő csapatát, egészen Gauntlgrym gyomráig, ahol élőholtak kísértenek, ahol a sötételfek új várost alapítottak és ahol bármiféle veszedelem előfordulhat.

A kritikusok és a rajongók által is méltán elismert Vándorokat követően a bestselleríró R.A. Salvatore újabb, ördögi sötételfekkel és nyaktörő csatajelenetekkel fűszerezett Drizzt kalandot tár az olvasók elé. Akik belekezdenek a végtelenül fordulatos történetbe, nem tudják majd letenni a könyvet a kezükből.

Megjelenés: 2015.02.13.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: R.A. Salvatore
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Tyler Jacobson
Terjedelem: 576 oldal
ISBN szám: 978 963 395 071 5
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Nagyon jó kis könyv! írta Krisz

  A folytatásról lehet tudni valamit?

 2. Már nagyon vártam írta József

  most kezd izgalmassá válni...

 3. Kiváló, alig várom a következő részt. írta Darth Revan

  R. A. Salvatore: A vadász éjszakája
  Vándorok könyve I. kötet. Salvatore emberesen kitett magáért. Ebben az egy könyvben annyi minden volt egyszerre, ami régebben nála több könyvbe fért volna csak bele. Nehéz spoiler menetesen írni róla, úgyhogy innentől spoileres dolgok jönnek.
  [spoiler]
  Egyrészt ismét visszatérünk a sötételfek világága. Menzoberranzan újra felbolydul Quenthel nagyasszonya tervei miatt. Újjáalakul a Do’Urden ház új tagokkal, Lolth akaratának megfelelően újra háborúba készül. Ezúttal viszont a teljes Ezüstgyepüket a Pókkirálynő igája alá akarja hajtani és emellett meg akarja törni Drizzt-et és hírnevét. A hős kósza az újjászületett hősökkel együtt először Pwent lelkének megmentéséért indulnak útra, később a fogságba esett Entrerit és csapatát is ki akarják menteni. Lolth-nak valami egészen különleges terve van Dahliával, ami csak a könyv végén derült ki, es elég megdöbbentő lett. A sötételfek szokásukhoz híven most sem teljesen egységesek. Tiago most is inkább a saját feje után megy, ami a Kelvin Halmánál egy végzetes összecsapáshoz vezet. A Csarnok Vándorainak lépteit most minden eddiginél érezhetőbben Mielikki istennő vezeti, bár ez is csak akkor derül ki, ha az olvasó összeköti a dolgokat. Több, régebbi könyvekben is felbukkant szereplő teszi újra tiszteletét. Egyeseknek úgy tűnik, a jövőben nagy szerepük lesz. Drizzt-et és társait most elsősorban a hibák helyrehozása hajtja előre. Minden eddiginél jobban érződik körükben a szeretet és az összetartozás érzése, ami számomra többször is nagyon megható volt. Ők testesítik meg az igazi reménysugarat a most kezdődő sötét napokban. Lolth és Mielikki harca. Halandók útján vívják háborújukat. A Pókkirálynő és ellenfele ahogy csak tud beavatkozik, bár ezt Lolth teszi meg nagyon sokszor.
  [/spoiler]
  Csatákban és cselszövésekben ezúttal sem volt hiány. Érződik, hogy egyre jobban haladunk a nagy összecsapás felé, mely eldönti Észak és hőseink sorsát. Kiváló.

 4. Előrendelés írta Gambit

  Az Előrendelés előnyei a 25% kedvezményes ár, és az, hogy a megjelenés napján azonnal postázzuk / átvehető az üzletünkben (míg más könyvesboltokba lehet csak hetek múlva érkezik meg).

  Elnézést kérünk, amiért csúszunk vele pár napot, de ezek a dátumok mindig csak "tervezett" időpontokat jelentenek. Ha a nyomda nem készül el vele, vagy logisztikai okokból aznap nem tud szállítani (esetleg mi nem tudjuk a szállítmányt fogadni), afölött a legtöbb igyekezetünk ellenére sincs mindig befolyásunk.

  Bár mindig igyekszünk pontosak maradni a kiírt dátumokhoz, néha sajnos előfordul a pár napos késedelem. Még egyszer elnézésedet kérjük ezért!

 5. megjelenés írta Slemo

  Ma kellett volna megjelenni
  Mi értelme így az előrendelésnek?

 6. Várom írta Mátyus

  Nagyon vártam a folytatást :)


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!