Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Delta Vision Könyvroham

Kedves Olvasónk!

Egyetértesz velünk abban, hogy egy könyvkedvelő ember számára kevés szebb látvány van annál, mint amikor a kedvenc sorozatai hiánytalanul ott sorakoznak a polcokon?

Te is úgy látod, hogy akinek manapság még mindig az olvasás az egyik legkedvesebb időtöltése, az olyan értékkel bír, amelyet érdemes kiemelten megbecsülni és egy kiadótól telhető legjobb módon támogatni?

Szeretnél megfizethető áron jelentősen nagyobb könyvgyűjteménnyel rendelkezni?

Ismersz olyan könyvet, sorozatot, amelyre szívesen sort kerítenél, de a jelenlegi könyvárak mellett eddig ezt nem tehetted meg?

Ha igen, akkor a Delta Vision Könyvrohamot neked találták ki!

Az akcióban az alábbi kedvezményes lehetőségek érhetőek el:

– 11.000 Ft-os kedvezmény csomag, amelyért ártól függetlenül tetszőlegesen - akár több részletben is - választható 6 db különböző könyv a Delta Vision Kiadó és a Cherubion Kiadó kínálatából (átszámítva 1.833 forintos könyvenkénti egységáron),
– 25.000 Ft-os kedvezmény csomag, amelyért ártól függetlenül tetszőlegesen - akár több részletben is - választható 15 db különböző könyv a Delta Vision Kiadó és a Cherubion Kiadó kínálatából (átszámítva 1.666 forintos könyvenkénti egységáron),
– 50.000 Ft-os kedvezmény csomag, amelyért ártól függetlenül tetszőlegesen - akár több részletben is - választható 35 db különböző könyv a Delta Vision Kiadó és a Cherubion Kiadó kínálatából (átszámítva 1.429 forintos könyvenkénti  egységáron).

Technikai részletek:

A választott kedvezménycsomag névre szóló regisztrációval érhető el a webáruházunkban. Miután megvásároltad bármelyik kedvezménycsomagot, az akciós keret kimerítéséig minden további rendelésedre automatikusan érvényesül a kedvezmény. A budapesti Sárkánytűz boltunkban lehetőség nyílik személyes regisztrációra is.

Az akció 2015. december 31-ig érvényes. A választott kedvezménycsomagok biztosította darabszám keret csak eddig használható fel! A fel nem használt akciós lehetőségek meghosszabbítását, következő évre történő átvitelét nem tudjuk biztosítani. 2015. december 1-től új akciós év indul, új lehetőségekkel.

Amennyiben valaki kimeríti a fenti kereteket, bármilyen új kedvezmény csomagot vásárolhat tetszőleges számban.

A megrendelések postaköltsége a webáruházunkban érvényes irányelvek szerint alakul.

A kedvezmény csomagok a már megjelent, és a 2015. folyamán megjelenő kötetekre is érvényesek.

Az akciós vásárlás más kedvezményekkel össze nem vonható!

Delta Vision Könyvroham keretein belül az akció iránti érdeklődéstől függően további meglepetéseket is tervezünk (erről részletek a jövő évben várhatók). Bármilyen kérdés felmerülése esetén a kiadó fórumán vagy a bolt@deltavision.hu e-mail címen kaphattok tájékoztatást.