Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Elaine Cunningham: Kusza hálók

Kusza hálók

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Liriel Baenre, a sötételf kalandor az intrika és az ármány kusza hálójában tér vissza.
Hatalom. Ez a sötételfek végső célja, föld alatti társadalmuk mozgatórugója. Liriel Baenre sosem becsülte sokra népe kielégíthetetlen hatalomvágyát, de még ő is elhagyta ősi otthonát, hogy mágikus hatalomra tegyen szert. Mikor egy régi könyvből megtudja, hogyan viheti felszínre sötét mágiáját, útra kel, hogy új kalandokat keressen. De semmi sem készítheti fel a hatalom valódi természetére: a borzalmas felelősségre és az elképzelhetetlen kísértésre.
A Koponyák Városa sötét járataiból indul Ruathym szent földje felé. Rashemeni Fyodorral, a berszerker harcossal keresi rég áhított célját. A háború viharfellegei gyűlnek köréjük, amint a két ősi ellenség, Ruathym és Luskan egymásnak esik. A misztikus Kraken Szövetség is bekapcsolódik a harcba, mégpedig Luskan oldalán. Ruathym barbár tengeri harcosai nem tudják kibogozni az ármány kusza hálóját, mellyel körbefonták féltett szigetüket. Végső kétségbeesésükben egy menzoberranzani sötételf eszére és egy berszerker erejére bízzák magukat.
Háború tör ki a jeges tengeren és a titkos termekben, ahonnan a szálakat mozgatják. Lirielnek le kell győznie egy régi ellenfelet, el kell fogadnia, hogy halálos hatalommal bír a legjobb barátja felett, és saját sötét természetével is meg kell békélnie.

A Fény és árnyék trilógia második kötete

Megjelenés: 2002.08.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Elaine Cunningham
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Fred Fields
Terjedelem: 304 oldal
ISBN szám: 963 8628 06 5
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!