Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

David Gemmell: Legenda

Legenda

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Druss, a Csatabárdok Kapitánya élő legenda. Az óidők háborúinak hőse felköltözött a hegyek közé – a hírnév és dicsőség helyett magányos nyugalmában várja a megváltó halált.

A Drenai Birodalom leghatalmasabb erődítménye Dros Delnoch – hat óriási fallal körülvett, bevehetetlen vár. S most, hogy a birodalom csatát csata után veszít a nadír hordák ellenében, ez az utolsó erősség, amely még áll, s amely még feltartóztathatja a támadó nomádokat. Egyetlen halvány esély mutatkozik csak a győzelemre: ha Druss a várvédők élére áll…

A drenai nép sorsa egyetlen vénséges vén, mogorva öregember kezében van, aki talán már a harc művészetét is elfelejtette…

David Gemmell első regénye, a Legenda 1984-ben jelent meg. Azóta számos bestsellere látott napvilágot, köztük a Drenai-saga, a Jon Shannow-regények és a Hatalom Kövei sorozat. Számosan akadnak, akik a kortárs brit heroikus fantasy koronázatlan királyának tartják.

Megjelenés: 2005.02.09.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: David Gemmell
Fordító: Dr. Máyer Júlia
Borítófestő: John Picacio
Terjedelem: 328 oldal
ISBN szám: 963 7041 43 5
Kötés: kartonált
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Druss, Druss, Druuuuuss! írta qgtanton

    Kíváncsiságból vettem meg a könyvet, mert a hátoldali szöveg annyira nem fogott meg. A történet viszont annyira érdekes és nem annyira sablonos, mint a hátoldalon, hogy mégis az egyik kedvencemmé vált. A fantasy világába helyezett szerelmi szál ráadásul nagyon átütő erejű, nekem az is nagyon tetszett. A sablonos önfeláldozást itt egész másképp használja az író, ami megalapozta számomra Gemmel könyveinek jó hírét, bár ilyen jónak egyik könyvét sem találtam.
    A korábbi kiadás van meg, de már szétolvasott állapotban (kb. 10. alkalommal olvastam), ezért megveszem ismét.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!