Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Margaret Weis : Lélekkovács

Lélekkovács

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A mágus lelke a mágia kohójában kovácsolódik.

Raistlin Majere hatéves korában találkozik a főmágussal, aki beíratja egy mágusiskolába. A tehetséges, de sok bántásnak kitett kisfiú a mágiában látja a menekülés útját.
Az Õsmágia Legendás Tornyaiban élő varázslók titokban figyelik a fejlődését, mert sötét árnyékokat látnak gyűlni Raistlin feje felett, miközben ugyanezek az árnyékok terjeszkednek Ansalon felett is.
Raistlin végül egészen közel kerül a céljához, hogy varázsló legyen. Először azonban ki kell állnia a rettegett Próbatételt az Õsmágia Legendás Tornyában.
Örökre megváltozik az élete – ha túléli.

Megjelenés: 2004.07.14.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Margaret Weis
Fordító: Zarándy Beáta
Borítófestő: Larry Elmore
Terjedelem: 504 oldal
ISBN szám: 963 7041 09 5
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Első fantasy világom volt - egy életre a kedvencem lett írta Tasslehof

    A Dragonlance volt az első fantasy, amit olvastam. Nagyon sok évvel ezelőtt. Akkor magába szippantott ez a vilgág, és azóta nem ereszt. Ez a könyv az, amihez rajtam kívül más nem nyúlhat. Senki. Talán nem meglepő, hogy a fantasy világában Tasslehof a szívem csücske, a kedvencek kedvence. (Mi más is lehetne a becenevem:-) Raistlin a bámulatos karakter. Szédületesen jól megírt figura. Ők ketten - na és Kova azok, akik örökre belopták magukat és a történetüket a szívembe. Persze vannak más fantasy sorozatok is, amiket imádok, de ez volt az első. Lehet, hogy nem a legtökéletesebb, de az említett szereplők miatt a KELL kategória. Maga a történet a sorozat első kategóriás történetei közé tartozik. Olvassátok!

  2. Kedvenc írta Grace

    Mivel Raistlin a kedvencem a sorozatból, gyakorlatilag sírtam örömömben, amikor kiadták a róla és testvéréről szóló két részes krónikát. Nekem is van ikertestvérem, ezért is közelebb érzem magam ehhez a két karakterhez.
    Imádtam ezt a könyvet, élmény volt megismerni a gyerekkorukat, és hogy hogyan váltak olyanná, amilyenek a Sárkánydárda-krónikákban voltak.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!