Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Jonathan Graves: Lélektükör

Lélektükör

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Lovoran főherceg, Weirongberg uralkodója két utódot hagyott hátra; a két fiát. A hagyományoknak megfelelően az elsőszülött örökölte a trónt, míg a másik ifjő a lovagrend soraiba lépett. Az új uralkodó, Eidoras, nem az apja nyomdokaiban haladt, nem értett egyet atyja célkitűzéseivel, miszerint rend, béke és elégedettség honoljon az országban. Ő az erőszak, az `erős kézzel való uralkodás`, az elnyomás híve volt, s eszerint uralkodott. Testvéröccse ezzel szemben megfontoltabb és igazságszerető.

Az új főherceg nem riadt vissza attól sem, hogy gonosz erőkkel paktáljon le, így eddigi uralkodása alatt senkinek sem sikerült véget vetni zsarnokságának.

Az uralkodó most új feladattal bízza meg a lovagrend kapitányát, a testvéröccsét, vagyis Téged. Egy fóliánson utalást talált egy Lélektükör nevezetű varázstárgyra, melynek birtoklása megerősíti a hatalmát. Ezt a tárgyat kell megszerezned.

FANTASZTIKUS JÁTÉKKÖNYV!
LÉGY TE A FŐHŐS!

Jöjj, lépj be a képzeletharcosok sorába, s cselekedj belátásod szerint. Döntsd el te, harcolsz, menekülsz, varázsolsz vagy ravaszkodsz, s milyen eszközöket használsz a Lélektükör megszerzésére! Csak dobókocka, papír, ceruza és radír szükséges, s máris indulhat a játék!

Ha sikerrel végig akarod játszani ezt a rejtélyekkel teli, kalandos történetet, fortélyosnak kell lenned, megfontolni döntéseidet, s észben tartani, hogy bár a szerencse segíthet a kockadobásoknál, nem biztos, hogy mindig te vagy az erősebb...

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Jonathan Graves
Borítófestő: Zubály Sándor
Terjedelem: 192 oldal
ISBN szám: 963 9346 99 6
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!