Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Kiara Lucas & John Caldwell: Lidércfény

Lidércfény

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A dirwani Aranysas törzs megtagadta Dzsamwall kán hadba hívó szavát, és nem vett részt a Zhilianon végigsöprő háborúban. A nyomukban loholó Ködfarkasok előtt átkelnek a Yum-folyón, s új élettér után kutatnak a kietlen, felderítetlen pusztaságban. A hatalmas Badra-mocsár peremén dús legelőkre, vadban és ehető növényekben gazdag, buja erdőre bukkannak, mely minden szempontból ideálisnak tűnik a letelepedésre.

Azonban a látszólagos nyugalmat hamarosan riasztó események törik meg. Gombászó asszonyok kísérteteket vélnek látni az erdőben, félállati szörnyek támadnak a hazatérő vadászokra, lemészárolt birkák és lovak maradványai jelzik valami rettenetes hatalom garázdálkodásait.
A nyomok a közeli ingoványba vezetnek, ahol káprázatos lidércfény csalogatja vesztükbe a bemerészkedőket. A babonás nomádok elkerülik a mocsárvidéket, s még emlegetni is csak suttogva merik. Ám Sötét Opált, a különös érzékeléssel és beszédes álmokkal megáldott ifjú harcost mégis odavonzza valami: az a titokzatos, fiatal lány, akihez fogható szépséget ő még soha nem látott.

De vajon ki ez a légies és törékenynek tűnő lány, aki egyedül él e világtól elzárt helyen? Ember? Tündér? Démon? Vagy csupán csalfa káprázat ő maga is, mint a közelben vibráló lidércfény?

 

Megjelenés: 2010.11.25.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Kiara Lucas & John Caldwell
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 256 oldal
ISBN szám: 963 9566 24 1
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!