Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Gaura Ágnes: Lidércnyomás

Gaura Ágnes: Lidércnyomás

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Vannak, akik nagy esküvőről és tengeren túli utazásokról álmodnak – és vannak, akik jól tudják, hogy az előttük álló utazás és lakodalom csak belépő egy igazi rémálomba. Eric Bowman kérésére Bori Coloradóba utazik Attilával, és egy esküvő leple alatt megpróbálja kideríteni, vajon miféle szerzet gyilkolja sorban az alakváltókat a Bowman-fivérek falkájában. A szálak egy alakváltó szépségversenyhez vezetnek, s ha ez még nem lenne elég, Borinak közben meg kell küzdenie Attila egyre aggasztóbb fizikai állapotával is – valamint egy jóslattal, mely semmi jót nem ígér.

Vajon kinek az életébe fog kerülni az elkerülhetetlen lidércnyomás?

Ki tartja rettegésben a vérfarkasokat, és ki lopózik be éjszakánként a Bowman-birtokra?

Borinak több fronton is helyt kell állnia, de ez nem egyszerű: szembe kell néznie legbelsőbb félelmeivel és barátai titkaival. Mint mindig, most is eltökélten lép a tettek mezejére – ám életében először, egy pillanat erejéig, a döbbenettől elakad a szava…

Magyar nyakba magyar szemfog! 


* * * * *

Ha többet szeretnél megtudni a karakterekről, látogasd meg az írónő honlapját, illetve kövesd nyomon BoritAttilát és a szerzőt a facebookon! 

A kötet a Borbíró Borbála-sorozat harmadik része. Kíváncsi vagy, másoknak hogy tetszett a kötet? Olvass bele a véleményekbe! 


Megjelenés: 2013.11.26.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Gaura Ágnes
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 440 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 85 8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Könyvismertető írta olvastadmar.blogspot.hu

  Magyar író ide, vámpíros könyv oda, ez még mindig nagyon jó, erősen ajánlott bárkinek, aki egy könnyed, magyar folklóros, humoros könyvre vágyik. Strandra mondjuk ideális (ma pont szuper strandidő van, bár mi most is kihagyjuk)

  Vélemény - Pro & Kontra az Olvastad már? blogon:
  http://olvastadmar.blogspot.hu/2014/09/velemeny-prokontra-gaura-agnes-lidercnyomas.html

 2. Könyvismertető írta fantazmo.hu

  Úgy tűnik, az írónő rátalált saját hangjára, stílusára, mert ez az eddigi legkiforrottabb, legjobban sikerült regénye. Letehetetlen, az első oldaltól az utolsóig élvezetes és fordulatos urban fantasy, amely nemzetközi viszonylatban is megállná a helyét.

  Teljes ismertető a fantazmo.hu-n:
  http://fantazmo.hu/gaura-agnes-lidercnyomas/

 3. Könyvismertető írta ekultura.hu

  A könyvben nincsenek oldalakon keresztül húzódó leírások, belső monológok vagy egyéb elmélkedések, szinte minden információáramlás párbeszédeken keresztül történik, ami egyrészt nagyon érdekes, mert maguk a karakterek is egyediek, másrészt hihetetlenül pörgőssé válik tőle a könyv. A sziporkázó dialógusok sokszor elvették a helyzet komolyságát és tragikusságát – elvégre mégis csak egy gyilkos után nyomoztunk –, a szarkazmus és a poénok miatt pedig a történet egy pillanatra sem ült le. Mindezek után az következne, hogy teljes megelégedéssel és nyugalommal zártam be a könyvet, de ez nem így történt, hiszen a szerző az utolsó fejezetben még tudott olyan fordulatot produkálni, ami miatt csak nehezen jutott el a tüdőmig az éltető levegő. Nem tudok rá mást mondani, csak azt, hogy nagyon az elevenembe vágott, összetörte a bennem bimbózó reményt… és követeli a folytatást.

  A teljes ismertető itt olvasható:
  http://www.ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2014-01-08/gaura-agnes-lidercnyomas

 4. Szellemesen szórakoztató írta Tengerész

  Ízléses és pofonos - remek szórakozás, szellemes és szexi. Egy baj van vele: olyan hirtelen ér véget, hogy az fáj. Mikor jön a folytatás?


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!