Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Anthony Sheenard: Liliom és vér

Liliom és vér

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A fiatal, de már megkeseredett és haragvó Gerard Corbeau du Aur márki különleges kardot kovácsoltat magának Montaigne legjobb fegyverkészítő mesterével. A liliomos pengét azonmód ki is próbálja Crieux kikötőjében egy avaloni hajó legénységén. Harc közben pillantja meg a város hercege, és azonnal felrendeli a császári udvarba, Morella du Montaigne színe elé.
A császárné pont egy fiatal kardforgatót keres: egy tudóst szeretne kimenekíttetni az ellenséges Kasztilliából. Hogy Gerard hűségét minden körülmények között magáénak tudja, egy mágikus syrneth övet ad a férfinak, amely különlegesen erős sorskötést hoz létre a márki és úrnője között.
A boszorka Morella előtt ugyanakkor egy hirtelen látomásban feltárul, hogy a varázsvérű márki egy misztikus személyhez is kötődni fog a jövőben. És akkor már nem is a tudós és a találmány lesz a fontos, hanem hogy ki lehet az a titokzatos alak a sorsszál másik végén...
Anthony Sheenard a 7tenger szerepjáték könnyed hangulatát, kalandos és mágikus történéseit, muskétások, komédiások, kalózok, titkos társaságok és varázsvérűek világát eleveníti fel sodró lendületű regényében.

Megjelenés: 2004.06.01.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Anthony Sheenard
Borítófestő: Anry
Terjedelem: 320 oldal
ISBN szám: 963 9474 99 1
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!