Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Scott Lynch: Locke Lamora hazugságai (10. évfordulós)

Scott Lynch: Locke Lamora hazugságai

Készleten

Normál ár: 4490 Ft

Kedvezményes ár: 3817 Ft

Részletek

Camorr városa épp olyan, mint középkorunk Velencéje – leszámítva furcsa és felkavaró épületeit, melyeket egy ősi, idegen faj emelt, az árnyékukban megbúvó méregkeverő fekete alkimistákat és a mindenki által rettegett varázslókat. Ebben a városban él az ifjú Locke Lamora, aki csak annyiban emelkedik Camorr több százezer lakója fölé, hogy bármelyiküket bármikor képes becsapni művészetté fejlesztett szélhámosságával.

Senki sem sejti, hogy a legendás Camorr Tövise, a legyőzhetetlen kardvívó, a szegények barátja, a mestertolvaj, akinek a falak sem jelentenek akadályt, nem más, mint a jellegtelen külsejű, a víváshoz alig értő Locke Lamora. És bár valóban a gazdagoktól lop – hiszen ki mástól lenne érdemes? –, a szegények soha nem látnak a zsákmányból egyetlen rezet sem. Locke ugyanis kizárólag saját magának, valamint szorosan összetartó csapatának, az Úri Csirkefogóknak dolgozik.

Camorr ősi városának szeszélyes és színes alvilága az egyetlen hely, amit a tolvajbanda tagjai valaha otthonukként ismertek, ám most egy titokzatos háború darabokra szaggathatja ezt a világot. Locke és barátai gyilkos játszmába keverednek, és hirtelen a puszta létükért kell küzdeniük…

A Locke Lamora hazugságai mesterien ötvözi az urbánus fantasy gazdag képzelőerejét a kalandregények könnyedségével, szórakoztató és nemegyszer megrázó élményt nyújtva az újdonságra vágyó olvasóknak.

Megjelenés: 2018.04.19.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Scott Lynch
Fordító: Novák Gábor
Borítófestő: Benjamin Carré
Terjedelem: 656 oldal
ISBN szám: 978-963-395-246-7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Sárpátki Ádám

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Aztaaaaa írta Tasslehof

    Nagyon nehezen szántam rá magam az elolvasásra a fülszöveg alapján. (Nem a szöveg a hibás) Nem igazán éreztem készetetést tolvaj banda megismerésére, de olyan jó véleményeket olvastam róla, ezért nem akartam kihagyni. Hogy én mekkorát tévedtem! Zseniális könyv. A kedvencem, hogy a jó jellemén igazán sok fekete folt van :-) Amikor elolvastam, és megbocsátottam magamnak, hogy annyit vártam vele, jött a következő sirám: hol a folytatás??? Ma bent jártam a boltban, és azt mondták, napok kérdése. Éveket vártam rá.De nem számít, a lényeg, hogy jön.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!