Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Gaura Ágnes: Mindenki egyért! (novella) (e-könyv)

Mindenki egyért! (novella) (e-könyv)

Elérhetőség: Készleten

1 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

1 Ft

Részletek

– Washington Lafayette, Obamatown!

– Jelen – felelt egy öblös hang az egyik legszebb ló árnyékából. Martin megszeppenve nézett a fekete srác felé, akit épp vállon veregetett két kísérője.

– Martin Hurl, Whedonville!

– Jelen – kiáltotta Martin, és visszaült a helyére. A gyomra émelygett: nem tudta eldönteni, hogy a verseny stresszeli-e ennyire, vagy az éhség kínozza. Az utolsó pillanatban érkeztek, enni már csak a seriffek és papok bevonulása után lesz alkalma, de ez nem érdekelte különösebben. Túl kell esnie ezen az estén, ez a lényeg. A tisztes helytállás, ennyit várnak tőle. Simonnak sem sikerült tavaly a csoda, de életben tartotta a várost – ez talán neki is menni fog, ha legalább a középmezőnyben végez. Ha pedig az elsők között választhatna védelmet, hősként üdvözölnék otthon. De erre inkább nem is gondolt – bár a hősöket Susie mindig nagylelkűen megjutalmazta, s ez a gondolat majdnem annyira lelkesítő volt, mint a bajnokságon elnyerhető trófeák listája.

Körbenézett. Mind a kilenc város küldött bajnokot, mindenki túlélte az előző év megpróbáltatásait. És bár a kísértetvárosig mindenki hosszú utat tett meg, emiatt már senki sem panaszkodott: az egyenlő esélyek biztosítása mindenek felett állt, évtizedek óta bevett szokás volt, hogy egyik város sem kapja meg a bajnokság rendezésének jogát."


* * * * *

Ha többet szeretnél megtudni az írónőről, látogasd meg a honlapját vagy kövesd őt a facebookon!

Megjelenés: 2013.02.20.
Szerző: Gaura Ágnes
Borítófestő: Zopcsák Ferenc Zsolt
Nyelv: magyar
Verziószám: 1.0

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!