Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Annie Warden: Moloch

Moloch

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Mit ér a lét, ha a véred a tét?

Maria Jucaro Baker meghalt a tizenhatodik születésnapján. Vagy inkább új létre éledt? Azon a végzetes napon Belizár, a hosszúlétű ragadozók egyike megajándékozta őt saját vérével.

Maria Jucaro Baker... meghalt tizenhat évesen. Az az új lény, akivé lett, a Nona nevet kapta, és sorsának titokzatos manipulálói legfőként arra szánták, hogy elbűvölje és fékentartsa Udint, a Fehér Tőrt - a testet öltött, megszilárdult Vért - a hosszúlétűek legrettegettebb gyilkosát.

Nona gyűlöli új életét. Gyűlöli - és ugyanakkor szereti? - mesterét. Iszonyodik attól, hogy nap mint nap halandók vérével táplálkozzon, ám a testét uraló Haóma-vér nem hagy számára választást: ha rátör az éhség, gyilkolnia kell...

A vadászra is vadásznak. Nona egy pillanatra sincs biztonságban. Még társában, Udinban sem bízhat: a Fehér Tőr közelsége állandó fenyegetést jelent. Ám ami még ennél is rosszabb, feléledni készül egy titokzatos kortalan, az ősi hatalmasságok egyike, aki elé neki kell odaállnia.

Sodró lendületű, egyedi hangvételű történet egy bizarr, vérgőzös világban, ahol az ember nem egyéb, mint a hosszúlétű ragadozók kiszolgáltatott prédája.

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Annie Warden
Borítófestő: Sánta Kira
Terjedelem: 256 oldal
ISBN szám: 963 9566 45 4
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!