Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Terry Pratchett: Mort

Terry Pratchett: Mort

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A Halál előbb-utóbb mindenkiért eljön a Korongvilágon. És Mortért egy olyan ajánlattal jön el, amelyet a fiatalember nem utasíthat vissza. (Szó szerint nem utasíthatja vissza, mert a meghalás nem feltétele az alkunak). Igazából egy meglehetősen jó ajánlatról van szó. Mortnak a Halál inasaként ingyen szállás és ellátás jár. Használhatja a céges lovat. És egyáltalán nem kell majd szabadságot kivennie a családtagok temetésére. De az ifjú Mort az egyértelmű előnyök ellenére szép lassan felfedezi, hogy komoly hátulütői is vannak annak, ha az ember a Kaszásnak dolgozik… mert a tökéletes állás könnyen az ember szerelmi életének gyilkosává válhat.

Megjelenés: 2014.02.06.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Terry Pratchett
Fordító: Farkas Veronika
Borítófestő: Josh Kirby
Terjedelem: 312 oldal
ISBN szám: 978 963 395 009 8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Sziklai István

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Nekem tetszett. Az alsorozat többi kötetét is megveszem! írta Vadnai

    Kicsit morbid a történet, de éppen ez benne a jó! A Halál - a kor szellemének engedve - segédet fogad és kiadja neki a lelkek begyűjtésének kissé lélekölő munkáját, ő maga meg modernizálandó a munkáját, az emberközeli ügyintézés technikájának elsajátításába kezd. Az emberek azonban - előítéleteik rabságában - nem nagyon értik meg nemes szándékát...Azért a fejlődés tagadhatatlan...

  2. írta LNeo

    A korongvilág regények közül az egyik olyan, ami nem nyerte meg a tetszésemet teljesen, az elején, de a végére azért itt is belejött az iró, és kellemes olvasmánynak bizonyult.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!