Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Lauren Beukes: Moxyland

Moxyland

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2000 Ft

Részletek

Vágod, mi folyik a világban? Azt hiszed, tudod, kié a valódi hatalom?

Rohadtul fogalmad sincs róla.

A Moxyland véresen hiteles thriller a technológiai fejlődésről és az általa felemésztett szabadságról. Beukes Fokvárosának sokszínű világában underground mozgalmárok csapnak össze génmódosított harci kutyákkal, és feltörekvő celebek adják el reklámfelületnek a testüket nanotechnológiai designerdrogokért cserébe.

Kendra, egy művészeti iskoláról kibukott fotós kísérleti marketingprogramra jelentkezik; Lerato, az ambiciózus programozó titkon át akar igazolni a multicégtől, amelynek dolgozik; Tendeka, a forrófejű aktivista egyre veszedelmesebb akciókat szervez, és Toby, a sármos blogger rájön, hogy a videojátékok, amikkel pénzért játszik, sokkal több mindent rejtenek, mint amit a látszat mutat...

Négy fiatal története fonódik össze egy olyan világban, ahol a virtuális identitás legalább olyan fontos, mint a valódi. A lekapcsolás a rendszerről rosszabb a börtönnél is, valakinek mégis szembe kell szállnia a Kormányzat Rt-vel – kerül, amibe kerül.

„A Moxyland olyasmiket művel mesterien, amikről a SF nagy része még csak nem is sejti, hogy lehetséges.” — William Gibson

„Egy új SF hang darázslárvája, amint kirágja magát a cyberpunk megbénított hernyójából.” — Charles Stross

„Színes, szélesvásznú hullámvasút egy szemkápráztató pokolba.” — André Brink

Megjelenés: 2013.03.20.
Kiadó: Ad Astra
Szerző: Lauren Beukes
Fordító: Körmendi Ágnes
Borítófestő: Sánta Kira, Vass Richard
Terjedelem: 312 oldal
ISBN szám: 978 615 5229 21 3
Kötés: ragasztókötött, füllel
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Remek könyv! írta Vira Mors

    Ebben a könyvben nem a történet a remek. A történet, helyenként kissé labilis, a különböző szálak elég nehezen akartak összefutni, de szerencsére végül megtették, bár kissé hirtelen. Ebben a könyvben a világ és a karakterek ábrázolása mesteri, és emiatt kapta meg az öt csillagot tőlem.
    Zinzi nem tökéletes, ellenben a stílusa zseniális. Nyers cinizmusával és a vállába kapaszkodó lajhárral, (ami nem beszél, mégis hihetetlenül kifejező), noir-ral átitatott lendületes urban fantasy-t „tálal fel” az olvasónak.
    Nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!