Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Munchkin 1. - Alapjáték (2017)

Munchkin 1. Alapjáték

Készleten

Normál ár: 6990 Ft

Kedvezményes ár: 6291 Ft

Részletek

Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba.

Ez egy ilyen játék: vérbeli fentezi, kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral.

Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.

Megjelenés: 2017.09.01.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-6 fő
Korosztály: 9 éves kortól
Játékidő: 60 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Izgalmas,fordulatos és kíméletlen. Garantált a szórakozás. írta Galliusz

  Azt vettem észre, hogy azok az igazán jó játékok ahol maradandó élményben részesül a játékos, mégpedig ha jól rászedhetjük és kitolhatunk játékostársainkkal.

  Három hete próbáltuk ki és még mindig nem bírom elfelejteni játékos társaim vöröslő, levegő után kapkodó nevetésüket miként alattomos módon mindent elkövetve próbáltak keresztbe tenni nekem és nem is sejtették, hogy vannak még titkos tartalékaim ami segítségével hirtelen fordult a kocka és az őrjöngő nevetést a csalódottság és érthetetlenség arckifejezése váltott fel.
  Mi plusz két kiegészítővel együtt játszottuk nagyon változatos és fordulatos volt a játékmenet. Itt gondolok arra, hogy utolsókból is lehetnek elsők.
  Az előző értékelést kiegészítve jegyezném fel nekem nem két hanem három embert is sikerült rászednem és ezzel a játékot megnyernem és még nem is csaltam.......na jó csak egy kicsit.

 2. Durva de szórakoztató írta qgtanton

  Jó társaságban kiváló játék, nagyon addiktív. Hátránya, ha összeszokott társakkal játszol, akkor már ketten is biztosan lenyomnak, bármit is csinálsz. Ebben a játékban két embert nem lehet legyőzni! Ha a nevetést és a jó szórakozást tekinted a legfontosabbnak, akkor mindenképpen nyersz: tapasztalatot és a kártyák remek szövegezéséből adódóan a humor faktor is állandó.

 3. Nagyon aljas, naggyon gonosz, nagyon élvezetes! Ha bírod... írta Nagyi

  En az elején elvesztem a szabályok tengerében, de aztan belejottunk. Olvasni kel irtó sokat es megérteni! Hatalmas a szövege! Pofa kell hozza, és jo humor. Csalni ezerrel. Aki nem bírja a szivatast, es tul rendes, annak megrázó élmény. Triszta 'Trónok harca' annyi különbséggel, hogy itt hallod, ki kivel es miert áll össze, mit szövetkeznek ellened, ki hogyan zsarol es tárgyal, es szivat. :) És mire eléred a 10.szintet, van az 3-4 óra is (legalábbis amíg tul nem vagyunk az első pár partinkon).


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!