Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Munchkin 1. - Alapjáték (2017)

Munchkin 1. Alapjáték

Készleten

Normál ár: 6990 Ft

Kedvezményes ár: 6291 Ft

Részletek

Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba.

Ez egy ilyen játék: vérbeli fentezi, kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral.

Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.

Megjelenés: 2017.09.01.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-6 fő
Korosztály: 9 éves kortól
Játékidő: 60 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Durva de szórakoztató írta qgtanton

    Jó társaságban kiváló játék, nagyon addiktív. Hátránya, ha összeszokott társakkal játszol, akkor már ketten is biztosan lenyomnak, bármit is csinálsz. Ebben a játékban két embert nem lehet legyőzni! Ha a nevetést és a jó szórakozást tekinted a legfontosabbnak, akkor mindenképpen nyersz: tapasztalatot és a kártyák remek szövegezéséből adódóan a humor faktor is állandó.

  2. Nagyon aljas, naggyon gonosz, nagyon élvezetes! Ha bírod... írta Nagyi

    En az elején elvesztem a szabályok tengerében, de aztan belejottunk. Olvasni kel irtó sokat es megérteni! Hatalmas a szövege! Pofa kell hozza, és jo humor. Csalni ezerrel. Aki nem bírja a szivatast, es tul rendes, annak megrázó élmény. Triszta 'Trónok harca' annyi különbséggel, hogy itt hallod, ki kivel es miert áll össze, mit szövetkeznek ellened, ki hogyan zsarol es tárgyal, es szivat. :) És mire eléred a 10.szintet, van az 3-4 óra is (legalábbis amíg tul nem vagyunk az első pár partinkon).


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!