Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Munchkin Quest

Munchkin Quest

  • Munchkin Quest
  • Munchkin Quest
  • Munchkin Quest

Készleten

Normál ár: 12490 Ft

Kedvezményes ár: 11241 Ft

Részletek

Szörnyet megölni, kincset ellopni, havert hátba döfni. Erről szól az egész. A Munchkin Quest! óriási, színes kazamatával csalogat, ami minden alkalommal más és más, de mindig tele van szörnyekkel és zsákmánnyal.

Összefoghatsz a többi munchkinnal, hogy elpusztítsátok a nagy szörnyeket és szétosszátok a cuccaikat… vagy mehetsz a magad útjára és megtarthatod a rabolt holmit. Valahányszor kinyitsz egy ajtót, új szobát adtok hozzá a kazamatához és új szörnnyel találkozol. Lehet az a cserepes növény… vagy a plutóniumsárkány! Nyírd ki őket, vagy menekülj el, de vigyázz… a szörnyek is mozoghatnak és ők is utánad eredhetnek!

A kazamata minden egyes szobájának különleges hatása van. Egyesek jók, mások rosszak, néhánynak a megítélése pedig a karaktered típusától függ. Ha elég messzire vándorolsz, találhatsz olyan szobát is, amelyik egyszerre ad bónuszt a kasztodnak és a fajodnak. Még olyan szoba is akad, ahol megállapodást köthetsz! Például a kórház olcsó hely, ahol a munchkinok felgyógyulhatnak. De ha még nincs is megállapodás, akkor is kereshetsz a szobában kincset.

Gyűjtsd a mágikus tárgyakat és az aranyat, hogy minél nagyobb legyen a munchkinod hatalma, ám az igazi cél… a szint! Érd el a tizedik szintet, hogy élve kijuthass a kazamatából! Ehhez meg kell küzdened a főszörnnyel, de ez bizonyára nem jelent problémát. Hiszen csak huszadik szintű…

Megjelenés: 2012.08.14.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-4 fő
Korosztály: 12 éves kortól
Játékidő: 90 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Olyan mint a kártyás játék, de képernyővel írta qgtanton

    A kártyás verzióval játszottam először, ezt azt követően vettem. Ugyanaz az elméleti háttere, azaz humorral és állandó küzdelemmel fűszerezett minél gyorsabban kierőszakolt fejlődés a 10. szint eléréséért. Ezt a játékot fiatalabbak is megpróbálhatják, jobban átlátják majd a lehetőségeiket és a mozgásterüket. Nagyon színvonalas játék, a társashoz adott lapok tartják a Munchkin színvonalat, így jókat lehet derülni egy-egy szövegen.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!