Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Benjamin Rascal & John Caldwell: Orkháború - Tűzön és véren át

Orkháború - Tűzön és véren át

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Részletek

Százezres seregek feszülnek egymásnak a Kishar folyónál, és az első ütközeteket követően nyilvánvalóvá válik, hogy az Északi Szövetség képtelen áttörni a jelentős számbeli fölénnyel bíró délieken. Ráadásul a csatába maga Kerangor nagykodó, Grooms Evilági Helytartója is beavatkozik egy hihetetlenül erőteljes varázsszerrel, villámokkal csapkodva, százával gyilkolva a hódítókat.

Némi tanácstalanság lesz úrrá az északiakon, de Aranykéz Ghotagrom fortélyos tervet eszel ki arra, hogyan fordítsanak az erőviszonyokon. Azonban ahogy a mondás tartja: `Ork tervez, Grooms vérez`...

Benjamin Rascal és John Caldwell a legjobbjukat hozzák ebben a rendkívül fordulatos és izgalmas, némi humorral fűszerezett, gazdagon illusztrált, kétkötetes műben, mely minden bizonnyal a Káosz-ciklus egyik legkiemelkedőbb darabja.

 

Megjelenés: 2011.09.13.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Benjamin Rascal & John Caldwell
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 448 oldal
ISBN szám: 963 9566 44 6
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Fordulatos lezárás írta Razor

    Az első kötet vége némi kétségeket ébresztett bennem, miként is fog a sztori újabb 400+ oldalon folytatódni, de az írópáros sikeresen csűrte-csavarta a történetet, így kellően izgalmas maradt a történet és nem fulladt tömény hentelésbe. Megmondom őszintén volt egy bizonyos rész a könyv első felében, amit már kissé erősnek éreztem, de szerencsére a túlzott brutálist később hanyagolták, ill. a gyilkolást mindig próbálták némi humorral ellensúlyozni.
    Összességében csak ajánlani tudom ezt a két kötetes sztorit. Történetileg rendben van, előismeret nem szükségeltetik és jó látni a dolgokat kicsit más fajok szemszögéből is.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!