Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Wayne Chapman: Ősi titkok láza, acélnak vihara

Wayne Chapman: Ősi titkok láza, acélnak vihara

Készleten

3990 Ft

Részletek

A Gorduin és Garmacor regényeiről ismert szerző tizen­harmadik önálló kötetének számos hőse van, de főszereplője csak egy: a világ, melyet műveiben megteremtett és a fejlődés egyedülálló képességével ruházott fel. A szférák övezte Satralis, mely minden múló évtizeddel elevenebben él a szerzők és az olvasók képzeletében – az ősöreg Ynev, mely tárt kapukkal várja mindazokat, akik a magukénak érzik.

Wayne Chapman regényes hangvételű tanulmányait elsősorban azoknak ajánljuk, akik jól eligazodnak Yneven, de annak születéséről és fejlődéséről, az ifjabb civilizációk felemelkedéséről és az utóbbi négy világkorszak sorsdöntő csatáiról még nem tudnak eleget.

Megjelenés: 2018.06.07.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Wayne Chapman
Borítófestő: Sergey Kozyakov
Terjedelem: 520 oldal
ISBN szám: 978-963-395-256-6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Igrain Reval

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Tudományos értekezésnél csak szórakoztató irodalomnak rosszabb írta Holdkereső

  Az író számtalan kiváló regénnyel örvendeztette már meg Ynev szerelmeseit(személyes kedvencem a Karnevál).
  Ez a mű,bár más tematikát tükröz,sajnos a közelében sincs az író eddigi munkásságának.
  Bepillantást nyerhetünk Ynev történelmének számtalan, eddig homályba burkolózó pillanatába.Számtalan új információt nyújt.Ezzel véget is ért a pozitív dolgok felsorolása.
  Maga a mű nem olvasmányos.Száraz,helyenként unalmas és kilexikon használata sem hátrány hozzá.Valahol ott fog porosodni a polcomon,nem hiszem,hogy mégegyszer előkerül.Sajnos a tegnapi dicsőség hátára ma már nem nagyon lehet felülni.

 2. Ynevi töri fakultáció haladóknak írta Tander Golton

  Igazi csemege az ynevi történelem bugyrai iránt érdeklődőknek, temérdek eleddig ismeretlen részlet és legenda tárul fel (miként a könyv vastagsága is sugallja) úgy Északföldéről, mint végre Délvidékről! Politika-kultúra-hadtörténet-szociográfia egyaránt.
  Számomra a szöveg helyenként (elnézést) "bikkfa" nyelvezete nem könnyítette meg az olvasást, ahogy a tartalomjegyzék és a térkép(ek) hiánya sem... Szerintem érdekes, de azért nagyon nehéz kötet!


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!