Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Wayne Chapman: Ősi titkok láza, acélnak vihara

Wayne Chapman: Ősi titkok láza, acélnak vihara

Készleten

Normál ár: 3990 Ft

Kedvezményes ár: 3392 Ft

Részletek

A Gorduin és Garmacor regényeiről ismert szerző tizen­harmadik önálló kötetének számos hőse van, de főszereplője csak egy: a világ, melyet műveiben megteremtett és a fejlődés egyedülálló képességével ruházott fel. A szférák övezte Satralis, mely minden múló évtizeddel elevenebben él a szerzők és az olvasók képzeletében – az ősöreg Ynev, mely tárt kapukkal várja mindazokat, akik a magukénak érzik.

Wayne Chapman regényes hangvételű tanulmányait elsősorban azoknak ajánljuk, akik jól eligazodnak Yneven, de annak születéséről és fejlődéséről, az ifjabb civilizációk felemelkedéséről és az utóbbi négy világkorszak sorsdöntő csatáiról még nem tudnak eleget.

Megjelenés: 2018.06.07.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Wayne Chapman
Borítófestő: Sergey Kozyakov
Terjedelem: 520 oldal
ISBN szám: 978-963-395-256-6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Igrain Reval

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Ynevi töri fakultáció haladóknak írta Tander Golton

    Igazi csemege az ynevi történelem bugyrai iránt érdeklődőknek, temérdek eleddig ismeretlen részlet és legenda tárul fel (miként a könyv vastagsága is sugallja) úgy Északföldéről, mint végre Délvidékről! Politika-kultúra-hadtörténet-szociográfia egyaránt.
    Számomra a szöveg helyenként (elnézést) "bikkfa" nyelvezete nem könnyítette meg az olvasást, ahogy a tartalomjegyzék és a térkép(ek) hiánya sem... Szerintem érdekes, de azért nagyon nehéz kötet!


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!