Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Raoul Renier: Pokol

Pokol

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Büyük - a kráni gyepűvidék nomádjainak nyelvén a szó jelentése "martalék". Azokat illeti e név, akik tetteikkel kiérdemelték a szabad préda kétes címét. Ám emberemlékezet óta csupán egyvalakit tisztelnek úgy, hogy a büyük. Őt, aki egy törzsi villongást határháborúvá változtatott, akire felfigyeltek a Fekete Határon túli khatifok, akire maga a Kosfejes Úr pillantott rá. Őt, aki fortéllyal, vassal és mágiával változtatta a gyepű mentén élők életét termékeny, véres káosszá, hogy üvegesedő szemükben tükröződhessen a POKOL.

Megjelenés: 2006.01.01.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Raoul Renier
Borítófestő: Odegnál Róbert
Terjedelem: 240 oldal
ISBN szám: 963 229 842 X
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Ámokfutás írta Tander Golton

    Végre egy regény, amely fellebenti a fátylat Külső-Krán állandóan fortyogó katlanjáról és hogy milyen is az élet (illetve legfőképp a halál) a Fekete Határon. Aki nem ismeri a világot, kissé egyoldalúnak érezheti. A "Pokol" ugyanis egy valóban teljesen élhetetlen világot ír le, ahol aztán minden nap csihi-puhi és vérontás, átverés és árulás, stb.
    Én erényként kezeltem, hogy ebben a világban a főhős sem "hős", erkölcsisége és viselkedése merőben idegen tőlünk - és ettől lesz hiteles. Aki szereti a "kicsavart" világnézeteket és a sötétebb történeteket, annak tetszeni fog!


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!