Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Greg Keyes: Pokoli város

Greg Keyes: Pokoli város

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Regény az Elder Scrolls világából

Négy évtizeddel az iszonyatos megpróbáltatásokkal járó Oblivion válság után Tamriel világát újra a gonosz fenyegeti. Lehet, hogy pusztulás vár mindenre? A sokat szenvedett világra ráborul Umbriel, a lebegő város rettenetes árnyéka. Ahol elzárja a nap fényét, ott az emberek meghalnak, de csak azért, hogy élőhalottként felkelve immár a pokoli várost szolgálják.

Umbriel árnyékában azonban kezdetét veszi egy lenyűgöző kaland is. Igencsak különös hősök találnak egymásra. A legendás hercegről senki sem tudja, hogy milyen titkot őriz. A vakmerő orgyilkos rábukkant egy megdöbbentő összeesküvés nyomára. A mágus pedig szinte már eszét vesztette a bosszúvágytól. Végül pedig színre lép egy fiatal lány is, és Tamriel sorsa és jövője talán egyedül az ifjú Annaïg döntéseitől függ…

A díjnyertes Elder Scrolls-sorozat világában játszódó Pokoli várost még két lenyűgözően izgalmas regény követi. A fordulatos kalandok során folytatódik a The Elder Scrolls IV: Oblivion története, melyet 2006-ban számos magazin és az Associated Press is az év játékának nevezett. Elnyerte a Spike TV, a Golden Joystick díjakat is.

Megjelenés: 2014.04.03.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Greg Keyes
Fordító: Varga Csaba Béla
Borítófestő: Paul Youll
Terjedelem: 440 oldal
ISBN szám: 978 963 395 022 7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Erdélyi István

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Könyvismertető írta ekultura.hu

  "Én mindenképpen kíváncsi leszek a folytatásra is, hiszen Greg Keyes nagyszerűen meg tudja hozni a kedvet a kalandokhoz: ilyen felvezetés után bízom abban, hogy a tetőpont sem lesz kevésbé szórakoztató.

  Ezt csak azért emelem ki ennyire, mert ahogy a kezembe fogtam az amúgy igen tetszetős borítóképpel rendelkező kötetet, erős hátrányból indultam: nem játszottam ugyanis a The Elder Scrolls sorozat egyik játékával sem (pedig van jó néhány), így még csak ködös elképzeléseim sem voltak a világról, annak fajairól, törvényeiről vagy szokásairól (és közel sem egyértelmű elsőre, hogy mondjuk a khajiit és a macskalény elnevezés ugyanazt a fajt takarja…).

  Ellenben kellemes meglepetésként ért, hogy kellő odafigyeléssel ez nem okozott gondot számomra, Keyes viszonylag minden fontos dolgot elmagyarázott, így könnyedén belemerülhettem a kalandos történetbe, ami ha túl nagy fordulatokat nem is rejtett magában, legalább könnyedén biztosította az „elvárt” izgalom- és feszültség-mennyiséget.

  A teljes ismertető itt olvasható:
  http://www.ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2014-05-22/greg-keyes-pokoli-varos


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!